ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

 
Ο Πούτιν αποφασίζει να εισβάλει στην Ουκρανία. Η επιχείρηση ξεκινάει από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας. Πρώτα πιάνουν δουλειά οι πράκτορες και μετά στέλνονται οι εντολές στο επιτελείο του στρατού. Πρώτα οι μυστικές υπηρεσίες θα ειδοποιήσουν τον τσάρο ή τον πρόεδρο των ΗΠΑ, το κάθε αφεντικό χώρας έτοιμο για στρατιωτικό τσαμπουκά, και μετά θα δράσουν τανκ, φρεγάτες και μαχητικά αεροσκάφη.
Δεν είπε τίποτα καινούργιο ο Γερμανός δημοσιογράφος που είχε βγει φόρα παρτίδα σε ρωσικό κανάλι το 2014 και παραδέχθηκε πως τα ''Έπαιρνα από την CIA''. Απλά η περίπτωση του ξεχωρίζει διότι δεν είναι από τα συνηθισμένα να το παραδέχεται κανείς ο ίδιος, όπως ο Udo Ulfkotte. Ο Γερμανός αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine”, που για χρόνια ενεργούσε στην πρακτορική δημοσιογραφία, είπε ακόμα:
''Οι μυστικές υπηρεσίες εξαγοράζουν τα κατάλληλα πρόσωπα στα μεγάλα και έγκυρα ΜΜΕ για να περνάνε αυτά που θέλουν. Προκειμένου να εξυπηρετείται η αμερικάνικη πολιτική έγραφα ό,τι ήθελαν στην CIA. Εγώ απλά υπέγραφα τα ρεπορτάζ που τα φτιάχνανε Αμερικάνοι και Γερμανοί “δημοσιογράφοι”.
.
Είπαμε. Δεν μπήκαν κουτουρού μπουγάτσα στη Λιβύη και όπου αλλού οι ΗΠΑ. Όχι, βέβαια. Χρειάζεται ένα πρόσχημα. Χιτλερικές λογικές. Πασάρουνε, λοιπόν, στους μηντιακούς πράκτορες τους τα σχετικά προπαγανδιστικά “ρεπορτάζ” σύμφωνα με τα οποία ο Καντάφι παραμύθι φούρναρης φτιάχνει εργοστάσιο παραγωγής δηλητηριωδών αερίων. Έτσι δουλεύουν οι ισχυροί του πλανήτη, οι προστάτες της παγκόσμιας ειρήνης Αμερικάνοι, Ρώσοι και σία, πριν το ντου στο Ιράκ, στη Σερβία, στο Αφγανιστάν και όπου αλλού.
Ο Γερμανός δημοσιογραφικός πράκτωρ Ούντο Ούλφκότε (φώτο) έπαθε ανακοπή το 2017 και πέθανε σε ηλικία 57 χρονών. Πρόλαβε να γράψει βιβλία για όσα ήξερε, για όσα είχαν πιάσει οι κεραίες του. Ήταν ακροδεξιός, ανοικτά ενάντια στον εξισλαμισμό της Γερμανίας, αφού για χρόνια έζησε ως επαγγελματίας δημοσιογράφος στο Ιράκ, στο Ιράν, στο Αφγανιστάν, στο Ομάν, στα Αραβικά Εμιράτα.
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ ΜΕ 3 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ