Οι αντρες της Ιωαννας Μαλεσκου

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
 
Την Ιωάννα Μαλέσκου άλλοι την θεωρούν πανέμορφη και άλλοι ψεύτικη. Πολύ make up, πολλές τρέσες, πολύ λεύκανση στα δόντια, πλαστική στην μύτη, πολλές σεξιστικές φωτογραφίες που δεν υποδηλώνουν καθόλου ότι είναι σπουδαγμένη ή παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής. “Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι σαν να είναι πρωταγωνίστρια ερωτικών ακατάλληλων ταινιών”, έγραψε κάποιος - πολύ ευγενικά.

Κατά καιρούς στα social media έχουν γράψει: “Είναι μια ξανθιά Barbie”, “Μιλά υπερβολικά γρήγορα”, “Αντιγράφει τη Μενεγάκη”, “Μιλάει σαν ρομπότ”, “Έχει κάνει 1.000.000 πλαστικές”, “Έχει μεγάλα δόντια”, “μα ποια νομίζει πως είναι, τελικά, αυτή η Κρητικιά η Μαλέσκου;”.

Κατ’ αρχήν δεν είναι Κρητικιά. Είναι από την Πρέβεζα – κι’ ας λένε όλοι η “Μενεγάκη της Κρήτης”. Γεννημένη στην Πρέβεζα 14 Φεβρουαρίου 1989 -  ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου - η Ιωάννα είναι η τρίτη κόρη της οικογένειας. Έδωσε πανελλήνιες και ήθελε να μπει στη Νομική αλλά τελικά μπήκε στο παιδαγωγικό. Μ’ αυτήν την ιδιότητα διορίστηκε στο Ηράκλειο για να δουλέψει ως αναπληρώτρια σε δημοτικό σχολείο, μόλις τελείωσε τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό Τμήμα του ΑΠΘ. Στην Κρήτη κάποιος γνωστός την προσέγγισε και την παρότρυνε να δοκιμάσει την τύχη της σε διαγωνισμό ομορφιάς (καλλιστεία) και κάπως έτσι – η αναπληρώτρια δασκάλα - δήλωσε συμμετοχή. Το 2017 λοιπόν η Ιωάννα Μαλέσκου 28 ετών, στέφεται «Μις Κρήτη».

Έτσι της ήρθε και η πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή στο «Κρήτη TV» και όπως ήταν φυσικό την ερωτεύτηκαν όλοι οι άντρες της Κρήτης. Φίλοι από την μεγαλόνησο λένε πολλά για τις ερωτικές της περιπέτειες με Κρητικούς, αλλά  τίποτα δεν μπορεί να γραφτεί χωρίς αποδείξεις. Η μόνη απόδειξη που υπάρχει από εκείνη την περίοδο είναι ο αρραβωνιαστικός της, 4,5 χρόνια σχέση, ο Κωστής, ο οποίος δουλεύει ως υπεύθυνος στην τεχνική υπηρεσία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Επειδή όμως ξέρει ότι πρέπει να είναι προσεκτική δεν αναφέρεται ποτέ στα προσωπικά της λες και θέλει να τα κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και δεν…

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr