ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ...

 
 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Ο Κώστας Νικούλι έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην σειρά “Σασμός” το 2021. Είναι όμως ένας νεαρός ηθοποιός που ξεκίνησε πριν 8 χρόνια παίζοντας αρχικά στον κινηματογράφο και ύστερα στο θέατρο. Και επειδή τα ταλαντούχα και σοβαρά παιδιά πρέπει να τα υποστηρίζουμε και να τα προβάλουμε, σήμερα θα σας πω 5 πράγματα που πιθανά δεν ξέρετε για τον Πετρή του “Σασμού”.

Ο Κώστας Νικούλι μάς συστήθηκε μέσα από μία ταινία ενηλικίωσης του Πάνου Κούτρα, την “Xenia”. Συνεχίζει να ξεχωρίζει υποδυόμενος τον Πετρή στον Σασμό, ενώ παράλληλα τον είδαμε στο θέατρο στο έργο “Killer Joe” που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Κώστας Νικούλι γεννήθηκε την 1η  Οκτωβρίου 1994 και είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής «Δήλος». Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές: Ου φονεύσεις, Σπίτι Είναι, Έρωτας Μετά, Η Φαμίλια, Άγριες μέλισσες (Β' σεζόν ) και Σάσμος.

  1. Η καταγωγή του

Ο Κώστας Νικούλι ποτέ στην μέχρι τώρα πορεία του δεν έχει διστάσει να μιλήσει για την καταγωγή του. Μπορεί να γεννήθηκε εδώ, στην Ελλάδα, αλλά είναι Αλβανός. Και δεν θέλει να τον λένε Νικούλης. Το επώνυμο του είναι Νικούλι και θέλει να το κρατήσει έτσι για να θυμάται από πού προέρχεται. Πήρε την ελληνική ιθαγένεια στα 15 του χρόνια, όταν αναγνωρίστηκε ως Έλληνας ο βορειοηπειρώτης παππούς του. Μέχρι τότε πήγαινε και στεκόταν στην ουρά στο Αλλοδαπών για να ανανεώσει την κάρτα παραμονής του.

  1. Η αγάπη για την υποκριτική

Από την εφηβεία του ήξερε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Από τα χρόνια στο λύκειο. Τότε που διάβασε για τις οντισιόν που έκανε ο Πάνος Κούτρας, ψάχνοντας για ηθοποιούς Αλβανικής καταγωγής για την ταινία “Xenia”.

  1. Η άγνωστη αγάπη του

Εκτός από την Κατερίνα Μαούτσου, έχει κι’ άλλη μια αγάπη που δεν την ξέρουν πολλοί. Λατρεύει να….

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr