ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΕ

 

Αυτή την ανοησία δεν την κατάλαβα ποτέ. Περίοδος μεταγραφών. Και σύμφωνα με την είδηση ''Μάνατζερ προτείνει ποδοσφαιριστή σε συγκεκριμένη ΠΑΕ''. Ποια είναι η είδηση; Δεν υπάρχει είδηση. Δεν υπάρχει γεγονός. Τη δουλειά του κάνει ο μάνατζερ που εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να τους βρει ομάδα. Δεν υπάρχει είδηση.

Και γράφουν οι δημοσιογράφοι που κι αυτοί, όπως οι ατζέντηδες ποδοσφαιριστών, είναι επαγγελματίες; “Στέλνουν τον Σέρβο Πέοβιτς στον Ολυμπιακό”. “Στέλνουν τον Βούλγαρο Αρχίδεφ στον Παναθηναϊκό”. “Στέλνουν τον Γάλλο Κωλαρέ στην ΑΕΚ”. “Στέλνουν τον Τούρκο Μπουχέσογλου στον ΠΑΟΚ”. “Στέλνουν τον Αλγερινό Κατιμά στον Ατρόμητο”.

Για σιγά, ρε. Όταν γράφετε “στέλνουν”, τότε ακυρώνετε την ΠΑΕ. Την καταργείτε. Ότι είναι μια ιστορία της πλάκας. Ότι αυτή δεν ασχολείται με τις μεταγραφές, δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει, ό,τι της πασάρουν. Ό,τι της... στέλνουν.

Έτσι πάει. Αυτό εννοεί ο άλλος. Ότι η ΠΑΕ δεν ξέρει τι της γίνεται. Δεν ξέρει ποιες είναι οι ανάγκες της. Γι' αυτό κι εμείς οι δημοσιογράφοι δεν ασχολούμεθα με την ΠΑΕ, με το τι θέλει η ΠΑΕ, αλλά ποιους παίκτες θα της “στείλουν” οι μάνατζερ.

Με την ευκαιρία, να η αποκλειστική είδηση: Στέλνουν στον Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών τον Ελληνοαμερικάνο καθηγητή δόκτωρ Μαλάκιο Μαλακίδη για να τους διδάξει δημοσιογραφία.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ