Τηλεοπτικη ζαλαδα

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Το ότι ο κόσμος της τηλεόρασης είναι ένα απέραντο τρελοκομείο, όλοι το ξέρουμε. Ότι όλοι μιλούν ακατάπαυστα επίσης. Ότι όλοι μαχαιρώνονται πισώπλατα είναι γεγονός. Ότι άλλοι κλαίνε – κι’ άλλοι γελάνε, επίσης γνωστό. Όλο αυτό όμως δημιουργεί μια τοξική ατμόσφαιρα. Μια τηλεοπτική ζαλάδα, ρε παιδί μου… Τι θα κάνει ο Σάκης, η Ζέτα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Κωστής Μαραβέγιας….

  • Στον Alpha κλαίνε με την καθίζηση στα νούμερα του “Style me up και της Τατιάνας Στεφανίδου. Έχουν κολλήσει κάπου στο 7% δεν λένε να ξεκολλήσουν. Κλαίει ο Alpha κλαίει και η Τατιάνα μας…
  • Αρραβωνιάσματα: Από την μια έχουμε το μονόπετρο του Μάριου Καπότση προς την Κόνι Μεταξά και απ’ την άλλη τις τηλεοπτικές ερωτικές επικοινωνιακές φιέστες του Μαυρίκιου Μαυρικίου με τον κόσμο να είναι σαστισμένος και να αναρωτιέται: “Ποιος είναι αυτός;” Ας μην ανοίξω το στόμα μου, γιατί αν το ανοίξω θα χαλάσει ο αρραβώνας!
  • Ο Alpha ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα καινούργια προγράμματα και ανάμεσα τους την σειρά “Ψέματα” με τον Χρήστο Λούλη, που την περιμένουμε με χαρά. Τι θα είναι; Δύο όψεις, μια αλήθεια. Μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση. Δεν έχουν μαθευτεί πιο πολλά γιατί τηρούν σιγή ιχθύος απ’ το κανάλι. Δεν ξέρουμε ούτε κάθε πότε θα προβάλλεται, ούτε τα υπόλοιπα ονόματα που θα δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ωστόσο, βγήκε ένα μικρό teaser 17 δευτερολέπτων που όμως δεν λέει και πολλά…
  • Πολύ ευχαριστημένοι είναι στο Mega και με το “Κοινωνία ώρα Mega και με το “Πάμε Δανάη”. Δύο εκπομπές που σχεδόν καθημερινά έρχονται πρώτες στις ώρες τους – σε τηλεθέαση. Με την Μελέτη, την Μενεγάκη και την Μπεκατώρου είναι ευχαριστημένοι άραγε;
  • Τώρα που έφυγε (ή την έφυγαν – ποτέ δεν θα μάθουμε) η Μαρία Μπεκατώρου από τον Ant1, σκέφτονται για παρουσιάστρια του YFSF την Ζέτα Μακρυπούλια.
  • Το ντουέτο Ρέππας-Παπαθανασίου αφού γλυκάθηκαν με τους “Συμπέθερους”, κουβεντιάζουν τώρα για καινούργια σειρά στο Mega. Δεν θα είναι λέει κάποια μεταφορά θεατρικού τους έργου, αλλά καινούργιο πράγμα. Φρέσκο.
  • Ο Γιώργος Καραμίχος αποχώρησε από την τηλεοπτική σειρά “Ήλιος” γιατί είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Είναι γνωστό ότι ο συμπαθέστατος ηθοποιός και σκηνοθέτης παίζει σε διεθνείς ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.
  • Άντε μήπως και πάρει μια ανάσα και ανέβη λιγάκι. Λέω για τον Ant1 που εξασφάλισε το Μουντιάλ του Κατάρ, που θα ξεκινήσει όμως στις 21 Νοεμβρίου.
  • Ο Αντώνης Βλοντάκης ερωτεύτηκε την τηλεόραση – όπως κι’ εκείνη άλλωστε. Μετά από την εμφάνιση του στην…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr