ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

 
Η φωτό είναι καλλιτεχνική. Χυδαίος ο άνδρας εκείνος ο οποίος αγνοεί τη σημασία και την αξία της στάσης που έχει το γυναικείο κορμί μέσα στο βασίλειο της φύσης. Μέσα στην καθαρότητα του γάργαρου νερού και την τρυφερότητα του βράχου. Αν δεν θαυμάζει την γυναίκα που την βλέπει το μάτι του και το ρίξει στη σεξουαλική φαντασίωση, ίσως κτυπήσει και κανα δυο αυνανισμούς, τότε σίγουρα πρόκειται για κάποιον νηστικό σεξουαλικά. 
Δεν έχει καμία σημασία ποια είναι η γυναίκα της φωτογραφίας. Ποιο είναι το όνομα της πιστής της Αφροδίτης. Αρκεί ότι νοιώθει απόλυτα γυναίκα και το πιθανότερο να την έχει καταλάβει η επιθυμία να χειροτονηθεί ιέρεια της Θεάς της ομορφιάς και υπηρέτρια του υπέρτατου αγαθού, όπως το χαρίζει το και πνευματικό σμίξιμο, σύμφωνα με τις επιταγές του Ολυμπίου Διός. 
Η κυρία της φωτογραφίας είναι η πρώην σύζυγος του Ισπανού τερματοφύλακα Ρομπέρτο, πρώην του Ολυμπιακού, η Μάρτα Ντομίνγκεθ. Η ίδια ανέβασε τη φώτο στα social media. Γιατί, όμως, να μας ενδιαφέρει η ταυτότητά της, το όνομά της. Γιατί να μ' ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από το ναό της Αφροδίτης, ο οποίος καλύπτεται από την υποψία του μπικίνι στη γυμνή σάρκα...
Μένω εκστασιασμένος από την ποιότητα την καλλιτεχνική της φωτογραφίας, όσο κι αν με προκαλεί το φιογκάκι στο λευκό σλιπάκι του μαγιώ..., που δεν θα αποκάλυπτε περισσότερα αν λυνόταν από χέρια σεβάσμια της αιώνιας ομορφιάς; Παρακαλώ, προσέξτε τις λεπτομέρειες στη φώτο. Το τέντωμα του κορμιού πάνω στο βράχο αναπαύει το πνεύμα, το λύγισμα του δεξιού ποδιού φανερώνει την ασφάλεια της μοναξιάς της και τα δύο χέρια πίσω στο κεφάλι δηλώνουν την προσμονή του ονείρου.
Πήρε αυτή τη στάση το σώμα της, όταν μια ωραία πρωία η Μάρτα ξύπνησε κι ένοιωθε μια ηδονική ευεξία. Χάρηκε τον έρωτα την προηγούμενη νύχτα. Ικανοποιήθηκε περισσότερο από ποτέ. Τράβηξε τη φωτογραφία και την ανέβασε στο twitter. ''Για να δω τι σχόλια θα κάνουν οι αδελφές μου'' σκέφτηκε. Αυτές μοιράστηκαν τη φωτογραφία της με άλλους. Τα κάλλη της Μάρτα έγιναν αξιοπρόσεκτα σε μεγάλο κοινό. Η πρώην κυρία του γκολκήπερ απέκτησε πελατεία.

Πλέον σαν πραγματική καλλιτέχνις ποζάρει συχνά για το κοινό της που περιμένει με αγωνία. Δεν είναι δευτεράτζα. Δεν χρειάζεται βάψιμο, σπατουλάρισμα, ειδικό φωτισμό και επαγγελματίες φωτογράφους. Μόνη της στο καλλιτεχνικό στήσιμο. Στο απλό. Κι όταν ήταν παντρεμένη, με τέτοιο ταλέντο, δεν είχε διάθεση να ασχοληθεί με τα οικιακά. Για κάθε καλή απόκρουση του άντρα μου, εκείνη είχε μια καλύτερη πόζα. Αυτή είναι η απάντησή της.

Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ