ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ... ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΝΤΑΙ!

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Δεν φτάνει που κανένα κανάλι δεν πάει καλά, που όλα είναι χρεωμένα και χρωστάνε παντού, δεν φτάνει που αφήνουν απλήρωτους τους ανθρώπους… τσακώνονται και για την τηλεθέαση. Αποτέλεσμα όλων αυτών, η κυβέρνηση να τους χρηματοδοτεί με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, να κάνει τα στραβά μάτια σε όσα χρωστάνε στα ασφαλιστικά ταμεία, στις ΔΕΚΟ και στο ΦΠΑ – και που στο τέλος κι’ αυτά ο Έλληνας φορολογούμενος θα τα πληρώσει….

Λοιπόν μάγκες, δεν θέλω να σας πικράνω, αλλά η Ελληνική αγορά είναι πολύ μικρή για να υπάρχουν τόσα (ζημιογόνα) κανάλια. Άσε δε που έχουν και πληρώνουν (μαύρα) κατασκόπους για να μαθαίνουν τα σχέδια των ανταγωνιστών.

Για να δούμε τι έμαθα αυτή την βδομάδα:

  • Ο Τούρκος του ΣΚΑΪ όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την φετινή αποτυχία του Survivor, αλλά μοιάζει να είναι χαρούμενος, μια και ετοιμάζει νέα project για το κανάλι. Ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ο άνθρωπος που είναι κορώνα στο κεφάλι του ΣΚΑΪ, ισχυροποιεί την θέση του και θα γίνει κάτι σαν υπεύθυνος του ψυχαγωγικού τομέα.
  • Το party με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων στην ΕΡΤ, συνεχίζεται. Ανακοινώνουν εκπομπές, τις ακυρώνουν, λένε ότι κάποιες δεν θα συνεχίσουν αλλά μετά το παίρνουν πίσω και επιπλέον κλείνουν συμφωνίες χιλιάδων ευρώ.
  • Πήραν 18 ταινίες της ΦΙΝΟΣ FILM με 180.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για μία προβολή σε ΕΡΤ, ERT World και ERTflix μέχρι το τέλος του 20222.
  • Στην ΕΡΤ πάλι ανακοίνωσαν σειρά εκπομπών…

Διαβάστε εδώ τα πάντα:...nikosonline.gr