ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΓΔΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ... ΑΝΔΡΕΣ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Τα τελευταία χρόνια το θέμα των reality έχει παραγίνει. Πάμε απ’ το κακό στο χειρότερο – ξεκάθαρα. Είχαμε κάτι Fame storyBig Brother κτλ. και φτάσαμε στα BachelorPower of LoveSurvivor, Φάρμα και δεν συμμαζεύεται… Και αναρωτιέμαι: Αυτά τα προγράμματα προσδιορίζουν την τηλεοπτική ψυχαγωγία;

Θυμάστε εκείνες τις αθώες εποχές που βλέπαμε το Fame Story τις καθημερινές, με τους παίχτες κλεισμένους σ’ ένα σπίτι να “τρώγονται” - όπως και στο Big Brother; Δεν μπορούσαμε τότε να φανταστούμε ή να προβλέψουμε τι θα μας φέρει το μέλλον. Δεν φανταζόμασταν αυτήν την εξαθλίωση και το τσιτσίδωμα κοριτσιών και κυρίως αγοριών. Γέμισε η τηλεόραση ημίγυμνους αποτριχωμένους άντρες.

  • Κάποτε έγδυναν τα κορίτσια γιατί έλεγαν ότι το γυναικείο γυμνό “πουλάει”. Τώρα γδύνουν όσο πιο πολύ μπορούν τους άντρες. Για να “παίρνουν μάτι” οι τηλεθεάτριες, λέει. Έχουν δηλαδή τις τηλεθεάτριες για τόσο ξελιγωμένες; Τέτοιους άντρες ονειρεύονται οι τηλεθεάτριες;
  • Δεν πάνε πια τόσο καλά σε τηλεθέαση τα reality αλλά και πάλι οκτώ στα δέκα προγράμματα του τοπ 10 στον πίνακα τηλεθέασης είναι ψυχαγωγικά. Δηλαδή reality.
  • Ο ΣΚΑΪ εξ αρχής έδειξε ότι αρέσκεται στα trash προγράμματα, και για κάποιους που θεωρούν την έκφραση “trash προγράμματα” trendy, να εξηγήσω ότι σημαίνει “σκουπιδοεκπομπές”.
  • Το Big Brother στον ΣΚΑΪ, το Bachelor στον Alpha και το GNTM στο Star, το Survivor στον ΣΚΑΪ, η Φάρμα στον Ant1 κτλ. κτλ. μονοπωλούν κατά καιρούς και το ενδιαφέρον των Life style και gossip εκπομπών, site και περιοδικών. Και όχι μόνο οι παίχτες, αλλά και οι σχέσεις τους, τα αδέλφια τους, τα ξαδέλφια τους κτλ. κτλ.
  • Η Φάρμα δεν πήγε καλά. Πάτωσε. Ρεζίλι σου λέει. Ίσως γιατί οι τηλεθεάτριες (οι ξελιγωμένες που είπαμε) περίμεναν να δουν τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη ημίγυμνο.
  • Τόσο οι νικητές, όσο και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές των reality βγαίνουν σίγουρα κερδισμένοι από…

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr