ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ!

 

Κόλλησε σύφιλη μια πορνοστάρ και τράβηξε μια αγωγή σε βάρος της εταιρείας παραγωγής που γύριζε τις τσόντες. Ως θύμα επαγγέλματος βαρέως ανθυγιεινού, Η κυρία, Lylith Lavey στο ψευδώνυμο (φώτο), είναι πέρα για πέρα λάθος.

Η καλλιτέχνις ισχυρίζεται πως φταίει η εταιρεία διότι ο συμπρωταγωνιστής είχε σύφιλη και απ' αυτόν κόλλησε το ''παράσημο'' κι εκείνη. Γιατί, όμως, η Λύλιθ έχει άδικο; .

Η κινηματογραφική εταιρεία θα είχε ευθύνη μόνον στην περίπτωση που εγγυήθηκε με χαρτί υπογεγραμμένο από γιατρό ότι όποιος άνδρας ''ηθοποιός'' κάνει σεξ μπροστά στις κάμερες δεν πάσχει από κάποιο μεταδοτικό νόσημα. Ακόμα, όμως, και να συνέβαινε αυτό, η κυρία δεν είναι εύκολο να βρει άκρη. 

Οι δικηγόροι της παραγωγής θα υποστηρίξουν ότι το πορνό σινεμά δεν απαιτεί οπωσδήποτε και αληθινό σεξ. Τέχνη κάνουμε κι εμείς, παίζουμε, υποκρινόμαστε, όπως και στις κανονικές ταινίες. Πορνό βέβαια, δηλαδή ξεβράκωμα και γυμνό άνευ ορίων, αλλά χωρίς ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Χωρίς διείσδυση.
Ύστερα είναι και το άλλο. Ο άντρας πορνοστάρ ήταν σεσημασμένος, είχε κολλήσει σύφιλη και σ' άλλες δυο γκόμενες. Άρα, η κυρία να πρόσεχε!
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΓΚΙΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ