ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ Η ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Όλα μέσα είναι. Αυτό λέω και το υπογράφω. Τα πάντα όλα πιθανά είναι. Το πιο τρελό, το πιο φρικιαστικό και ανατρεπτικό δεν αποκλείεται να συμβαίνει. Ο Πούτιν να ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία μετά από συνεννόηση με τις ΗΠΑ.

Είπαμε. Όλα παίζουν. Όλα περνάνε από το μικρό μυαλουδάκι μας. Δεν ξέρουμε! Όχι, δεν ξέρουμε. Δεν είμαστε νούμερα, δεν είμαστε γραφικοί. Δεν κάνουμε τους ξερόλες. Αλλά, το ξαναλέμε, ότι τίποτα δεν βάζουμε στην άκρη.

Όταν δεν ξέρεις, ένα πράμα λαμβάνεις υπ’ όψιν. Ποιος έχει συμφέρον. Ποιος ωφελείται. Κατά 90% πλησιάζεις την αλήθεια που δεν φαίνεται με τίποτα. Και στην ιστορία της Ουκρανίας, σκέπτεσαι το ολοκάθαρο. Το ολοφάνερο. Ότι, δηλαδή, αντίπαλοι είναι η Ρωσία και η Αμερική.

Ποια Ουκρανία; Υποτίθεται πως ο Πούτιν μπήκε στην Ουκρανία διότι απειλείται από το ΝΑΤΟ, δηλαδή τις ΗΠΑ. Αυτό το παγκόσμιο αίσχος που διέπραξε ο Πούτιν συμφέρει τις ΗΠΑ. Επειδή εμφανίζεται κακός ο Ρώσος και καλός ο Αμερικάνος. Μόνο αυτό;

Με την εισβολή στην Ουκρανία η Ρωσία απαλλάσσει κατά κάποιο τρόπο την Αμερική για τα δικά της όργια εκτός έδρας. Αλλά και όσα αύριο θα κάνει.  

Πέρα απ’ αυτό. Έστω ότι δεν είναι σικέ η βρωμοδουλειά στην Ουκρανία. Γιατί, τελικά, να ωφεληθεί η Ρωσία κι όχι η Αμερική; Δεν γίνεται από τώρα το ταμείο. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ότι τελικά η Ρωσία να βγει ζημιωμένη και κερδισμένες οι ΗΠΑ

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ