Τηλεοραση: Φυγε εσυ, ελα εσυ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Είναι η εποχή των ζυμώσεων λέει. Τώρα αρχίζουν οι μεταγραφές και οι μετακινήσεις. Η τηλεόραση ετοιμάζεται για την Άνοιξη, το Καλοκαίρι και κυρίως για την ερχόμενη σεζόν. Ατελείωτα meeting για να δουν τι θα κάνουν, με ποιους θα συνεχίσουν και σε ποιους θα δείξουν την πόρτα εξόδου.

Το καθιερωμένο μας ραντεβού στους τηλεοπτικούς διαδρόμους ξεκινάει…

  • Μεγάλος προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για τα χαμηλά νούμερα του τελευταίου καιρού και ιδιαίτερα για τα πολύ χαμηλά νούμερα του δελτίου ειδήσεων με την Σία Κοσιώνη. Ε, είπαμε, ότι ο κόσμος σιχάθηκε πια τέτοιου είδους ενημέρωση και επιτέλους τους γύρισε την πλάτη. Επίσης προβληματισμό προκαλούν τα χαμηλά νούμερα που κάνουν “Οι αταίριαστοι” αλλά και η προβληματική ζώνη της Ιωάννας Μαλέσκου.
  • Ίσως να “σωθούν” τώρα που θα ξεκινήσει το Masked Singer, η καινούργια μουσική εκπομπή με 14 παίχτες τραγουδιστές (που δεν μας τους λένε με τίποτα), παρουσιαστή τον Sakis Ρουβά, καλλιτεχνική επιμέλεια από τον Κωνσταντίνο Ρήγο και με κριτική επιτροπή τους: Νίκο Μουτσινά, Θοδωρή Μαραντίνη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την Αθηνά Οικονομάκου. Μάζεψαν πάλι ανθρώπους της μουσικής απ’ ότι βλέπετε.
  • Όπως στο Chart Show ένα πράγμα, που δεν ξέρω σε τι αναφέρεται αυτή η εκπομπή, μια και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν chart (κατάλογοι επιτυχιών). Η πρεμιέρα της εκπομπής πάντως με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή, έκανε 14,1%, και οι καναλάρχες κρέμασαν μούτρα. Όσο για τους καλεσμένους, από φωτογραφίες που βλέπω είναι όλοι άνθρωποι της μουσικής και γνώστες (music experts σαν να λέμε): Βάνα Μπάρμπα, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Βίκυ Σταυροπούλου, Νίκος Κοκλώνης κτλ. κτλ.
  • Στον Alpha ξεκινάει νέο show με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Περιστερίου, Γιώργο Τσαλίκη, με τίτλο “Τι φάση;”. Ακριβώς αυτό αναρωτιέμαι κι’ εγώ: Τι φάση;
  • Μεγάλες εξελίξεις και ανατροπές αναμένονται στο Open και απ’ ότι μυρίζομαι, όχι για καλό.
  • Αν ανησυχούσατε για το τι θα κάνει ο Νίκος Κοκλώνης μέσα στο 2022, να σας ενημερώσω ότι…

Η συνέχεια εδώ: ...nikosonline.gr