ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ...

 
Η Μπιγιονσέ είναι γυναικάρα. Τώρα αν είναι και τραγουδίστρια, τουλάχιστον για πάρτη μου, πολύ λίγο με ενδιαφέρει... Είναι συγκεκριμένος. Η κυρία έχει περάσει τα σαράντα, έχει γεννήσει τρία παιδιά, και από κορμί δεν παίζεται... Παθαίνεις με το που την βλέπεις. Όλα τα έχει, τίποτα δεν της λείπει που να μην αναδρικνύεται η σεξουαλικότητα της.
Τα τραγούδια της; Σε παρακαλώ... Ένα σωρό τραγουδιάρες κυκλοφορούν, ποια στέκεται απέναντι της Μπιγιονσε; Ποια την ανταγωνίζεται σα γυναίκα; Η καμία, και δεν είμαι υπερβολικός.
Μετά την τελετή των Όσκαρ ο σύζυγος της Μπιγιονσέ έκανε πάρτυ και η κυρία εμφανίστηκε με σέξυ πέραν από κάθε φαντασία φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας κυρίας Σήλιας Κριθαριώτη. Σέξυ; Όχι, ακριβώς! Ένα ρούχο που κακώς και αστόχως χαρακτηρίστηκε αποκαλυπτικό και... αόρατο. Αυτό το οποίο... υποτίθεται είχε επάνω της δεν ήταν αποκαλυπτικό, δεν αποκάλυπτε, αλλά τα έδειχνε όλα!!!
Αποδεκτόν! Επειδή η Αμερικανίδα καλλιτέχνις είναι αφράτη και χυμώδης και θεϊκή και σβήνει, και βάζει στη σκιά της κάθε μοντέλα ακριβοπληρωμένη. Επειδή είναι γυναίκα φυσική, δεν έχει περάσει από τον τόρνο κανενός πλαστικού και αδιαφορεί αν οι καμπύλες της είναι τόσους πόντους πάνω ή κάτω.
Μπαίμνουμε ολοταχώς στην εποχή, όπου οι γυναίκες θα τα δείχνουν όλα, όπως τολμάει η Μπιγιονσέ. Παλαιομοδίτικα θα είναι τα γυναικεία τολμηρά ρούχα που θα κρύβουν τόσο όσο χρειάζεται για να ιντρικάρουν το αρσενικλό μάτι. 
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ