Ο ΓΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

 
Τρίτο παιδί γέννησε ο πασίγνωστος τραγουδοποιός Νίκας Καρβέλας στον τρίτο γάμο του. Υπ' όψιν ότι ο πρώην σύζυγος της κυρίας Άννας Βίσση και της κυρίας Ανίτας Πάνια (φώτο, τον ασπάζονται και οι δυο) είναι 71 χρονών, που σημαίνει πως δεν έφτιασε τα πράγματα με προγρανμματισμό. Σίγουρα του προέκυψε ο τρίτος γάμος, ασφαλώς με νεώτερη του. Άλλο αυτό.
Ασφαλώς η τρίτη σύζυγος θα είναι μικρότερη, πολύ μικρότερη από την προηγούμενη. Η δεύτερη με λιγότερα χρόνια στο μπάτζετ της από όσα η πρώτη. Το ίδιο και η τρίτη σε σύγκριση με την δεύτερη. Τι, δηλαδή; Θα παντρεύεται κάποιος ξανά και η λεγάμενη θα είναι πιο μεγάλη από την προηγούμενη;
Είχε γράψει στον ''ΦΙΛΑΦΛΟ'' ο Καραγιαννίδης την ημέρα του δεύτερου γάμου πως κάνει προπόνηση για το τρίτο στεφάνι. Πρόπονηση, βέβαια. Γιατί ξαναπαντρεύεται κανείς; Για να είναι καλύτερος σύζυγος. Για να βελτιώσει την τέχνη να παίρνει οφέλη πιο ποιοτικά από την νέα σύζυγο.
Το ίδιο και ως πατέρας! Κάνει ένα ακόμα παιδί για να είναι καλύτερος πατέρας απ' όσο ήταν στο προηγούμενο παιδί. Γι' αυτό το ένα παιδί από το άλλο πρέπει να έχουν μια διαφορά ηλικίας. Κάθε δέκα χρόνια, ας πούμε. Και δεν υπάρχει διαζύγιο στην συζυγική καριέρα του άνδρα, αν συνεχίζει με την ίδια γυναίκα, κάνει παιδιά ανά πενταετία. Μη γίνεται μαμά η σύζυγος μετά τα 40 της.
Διαφορά ηλικίας το ένα παιδί από το άλλο για να έχει το χρόνο ο γονιός να πάρει μαθήματα από το πρώτο παιδί και το δεύτερο παιδί. Ο Καρβέλας. Έκανε τρίτο γάμο. Γιατί, οχι; Η ζωή για τον καθένα δεν έχει τέλος. Και ο τρίτος γάμος... γεννάει έναν τέταρτο. Αρκεί ο άνθρωπος να μη μένει... στάσιμος. Αρκεί να γίνεται καλύτερος εραστής, και πατέρας.
Διαβαστε ακομα:

ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΙΒΑΝ, ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ