ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΚΟΚΛΩΝΗ

 
Αυτό τώρα τι είναι; Ένας άνδρας βαρβάτος, άντρακλας να 'ούμε, να φωτογραφίζεται γυμνός στο κρεβάτι και να αμολάει το σκηνικό στη δημοσιότητα. Επειδή θέλει να πει καλημέρα στους διαδικτυακούς του φίλους. Ο γνωστός παρουσιαστής ξαπλωμένος με μάτια λάγνα, σκεπασμένος με το σεντόνι, που δεν καλύπτει την ομορφιά της κορμάρας του, την ανέβασε στο instagram. Για ποιο λόγο;
Εκεί την κάτσαμε τη βάρκα. Ο καθε σελέμπριτης καθαρίζει μόνος του στο θέμα δημοσιότητα, το λένε και επικοινωνία. Δεν περιμένει τους παπαράτσι να τον κυνηγάνε για να τον φωτογραφίζουν. Ποζάρει ο ίδιος και γίνεται παπαράτσι.
Σκέπτομαι το κόλπο αυτό που λέγεται ''διαικτυακός φίλος'' του τάδε και της δείνας. Μιλάμε για πολύ της πλάκας άτομα να τρώνε στη μάπα τις αναρτήσεις των επώνυμων σουρταφετζήδων στην καθημερινότητα τους. Πότε ξυπνάνε, πότε πίνουν καφέ και πότε πάνε τουαλέτα. Όχι, αυτό, δεν παίζει αυτό. Κακως!
Διάβασα και το άλλο νέο. Ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε συγκλονισμένος- έτσι ακριβώς το διατύπωσαν τα μέσα-  από τις σπαρακτικές εικόνες των παιδιών της Ουκρανίας. ''Η καρδιά μου έσπασε'' είπε ο Κοκλώνης. Και τα παιδάκια στην Ουκρανία θα πάθαιναν την πλάκα τους αν έβλεπαν τσιτσίδι τον παρουσιαστή αφού είχε κάνει νανάκια.
Στη φώτο ο Νίκος Κοκλώνης με τον επίσης γνωστό Τρύφωνα Σαμαρά, και τη γύμνια τους. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣ’ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ