ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ... ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ

 
Η αραπινούλα Χάλυ Μπέρυ, πασίγνωστη χολυγουντιανή ηθοποιός, παιρνιέται για γκόμενα. Συμβαίνει. Το ζήτημα είναι ότι την παρουσιάζουν για θηλυκό λαχταριστό και τα μέσα. Που δεν παίζουν το ρόλο του μέσου, αλλά κάτι περισσότερο του μεσίτη, ένα άλλο είδος προαγωγού.
Η κυρία είναι 56 χρονών κι έχει κάνει τρεις γάμους. Δεν χρειάζεται να την κυνηγούν οι παπαράτσι, μόνη της αυτοπροβάλεται με αναρτήσεις στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανέβασε, λοιπόν, μια φώτο η Hallie κι αυτό που δείχνει σ' αυτόν που βλέπει είναι το... χάλια στήθος της (φώτο). Επόμενο να έχει καταρρεύσει στην ηλικία της.
Η πλάκα είναι ότι τα μέσα μιλάνε με... θαυμασμό για το απίθανο στήθος της, το εντυπωσιακά σέξυ, που άφησε... άφωνους τους θαυμαστές της.
Δεν ζούμε στην Αθήνα της αρχαιότητος. Στην εποχή του Σοφοκλή και του Αισχύλου, που γράψανε τραγωδίες και περιγράφανε το προσωπικό δράμα εκείνου που δεν αντέχει τη μοίρα του. Δεν συμβιβάζεται με την πραγματικότητα, με τον χρόνο.
Η Hallie Berry, και δεν είναι η μοναδική, κυκλοφορεί με παραισθήσεις, απροσγείωτη, λες και είναι τριαντάρα, γυναίκα με τα μισά της χρόνια. Χωρίς σουτιέν κάνει επίδειξη του ξεχειλωμένου μπούστου της.
Διαβαστε ακομα:

ΤΗΝ ΣΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΤΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ....