Τηλεοπτικα σχεδια και ονειρα

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Το καθιερωμένο μας ραντεβού – άπαξ της εβδομάδας – με όλα τα νέα αλλά και τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στους τηλεοπτικούς διαδρόμους. Τα μαζεύω από δεξιά και αριστερά, κάνω και μερικά τηλεφωνήματα, αφήνω και την φαντασία μου ελεύθερη και σας τα παρουσιάζω.

  • Ο Ant1 πήρε μια ανάσα με το “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” και ανέβηκε ως κανάλι. Αλλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, γιατί ενώ δίνει έπαθλο 100.000, μιλάνε για εκατομμυριούχους; Γίνεσαι εκατομμυριούχος με 100 χιλιάρικα και δεν το ξέρω;
  • Στις διακοπές του Πάσχα, όλες οι παρουσιάστριες (γνωστές και επίδοξες) έτρεξαν στα κοσμικά νησιά, για να έχουν δημοσιότητα. Τα κανάλια σου λέει διαλέγουν αυτές που έκαναν έντονη παρουσία και διάλεξαν το πιο ξέκωλο μπικίνι. Ναι κούκλα μου μην γελάς, έτσι διαλέγουν!
  • Εν όψη εκλογών πολλά θα δούμε. Πολύ ενημέρωση, πάντα κατευθυνόμενη και πάντα προπαγανδιστική – μην το ξεχνάμε. Θέλουν για μια ακόμη φορά να χειραγωγήσουν τους άμοιρους τηλεθεατές.
  • Στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, συμμετέχει και ο Φοίβος Παπαδάκης, ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη που έχει δουλέψει αρκετό καιρό πίσω απ’ τις κάμερες και τώρα ήρθε η ώρα να εμφανιστεί κιόλας. Και γιατί όχι; Εμφανισιακά  πάντως είναι μια χαρά. Όσο για τον μπαμπά του, δηλώνει…

ΔΕΙΤΕ την συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr