ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!

 
Η Ιωάννα είναι πάλι ερωτευμένη, μας πληροφορούν οι δημοσιογράφοι. Ποια Ιωάννα; Όχι η Ιωάννα Τούνη, η διασημότητα του διαδικτύου. Ούτε η Ιωάννα Λίλη, η παρουσιάστρια. Να το ξεκαθαρίσουμε, δεν υπάρχει μονάχα μια Ιωάννα που απασχολεί το κοινό. Τον κόσμο έχει ίδια, κοινά ενδιαφέροντα.
Ο λόγος για την κοπέλλα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι. (Προτιμούμε φώτο πριν τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι).Την Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία ήδη κυκλοφορεί χωρίς την μάσκα στο πρόσωπο. Και γράφουν, λοιπόν, ότι είναι πάλι ερωτευμένη. Που σημαίνει ότι προϋπήρξε ερωτευμένη.
Και μας λένε Ελάτε να μας διαβάσετε, έχουμε να σας πούμε, και με ποιον είναι ερωτευμένη. Τι εννοούν; Τι άλλο; Θα μας πουν το όνομα του άνδρα που κέρδισε την καρδιά της Ιωάννας. 
Ποιος, λοιπόν, είναι ο τυχερός κύριος; Ποιος; Είναι- και τον παίρνει το ποτάμι... - αυτός που της συμπαραστέκεται, την συνοδεύει σε θεραπείες και στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι. Αυτός είναι! Ποιος; Αυτός τον οποίο η Ιωάννα γνώρισε από κοινούς φίλους και τον εμπιστεύεται. Ποιος; Ε, δεν είπαμε; Αυτός είναι.
Διαβαστε ακομα:

ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ''ΠΡΙΓΚΗΠΑ'' ΚΑΙ ''ΠΡΩΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ''