ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 
Πριν από σαράντα (αριθμός 40) χρόνια η κοπέλλα γύρισε την πρώτη της ταινία. Σε ποια ηλικία; Αν ξέρεις αριθμητική το βρίσκεις εύκολα. Σήμερα είναι 55άρα γεμάτα γεμάτα. Είναι και ηθοποιάρα. Μέσα στα πολύ πρώτα ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας η Νικόλ Κίνταν. Δεν έχει σταματήσει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες ποιοτικές και εμπορικές.
Και ψάχνουν αν έχει κάνει πλαστικές κι ενισχύσεις στο στήθος της. Κακώς λέμε ''ενίσχυση'' στο στήθος, αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε χωρίς στήθος. Και μαγκιά της που δεν δίστασε, τον καιρό που ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ, να δείξει σε ταινίες, μπροστά στην κάμερα πως δεν διαθέτει, πως είναι πλάκα σκέτη.
Για ποιο λόγο και ποιο το νόημα να αναρωτιώνται για το στήθος και τη μάπα της; Τριάντα χρόνια είναι ίδια. Γίνεται αυτό; Όχι, δεν γίνεται. Το πρόσωπο έχει μια φθορά. Και το στήθος δεν μεγαλώνει. Μιλάνε οι ταινίες της. Χθες, δηλαδή πριν τόσα χρόνια άβυζη, στη συνέχεια εμφανίζεται με σουτιέν Νο 3.
Είχε δηλώσει, λέει, ότι δεν έχει κάνει τίποτα στο πρόσωπο. Γιατί να να πει την αλήθεια; Και τιο σημασία έχει τι λέει η ίδια; Μιλάνε οι ταινίες της. Στο μεν πρόσωπο όλο δείχνει πιο ωραία, στο δε στήθος όλο και είναι φουσκωμένο.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ JON BON JOVI