ΜΕ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΕΙΑ, ΣΚΕΤΗ...

 
Δώσε μου εσύ, κύριε αναγνώστα, τη δική σου εξήγηση στο φαινόμενο. Περί φαινομένου, βέβαια, πρόκειται, επώνυμος ή και ημιεπώνυμος να πετάει στον αέρα μια μπαρούφα, και το σύμπαν στα ντόπια social media να πέφτουν στούκας σαν τα γεράκια να αρπάξουν το ψωμοτύρι. 
Είπε ένας κι αυτό που είπε επιτόπου γίνεται πρότζεκτ προς άμεση κατανάλωση, από ραδιόφωνα και κανάλια, και δεν μένουν στην απέξω τα site. Φαινόμενο; Φαινομενάρα, δικέ μου. Εσύ τι λες, κι εσύ πες μας τη γνώμη σου, όποιος προλάβει να σχολιάσει, να αναλύσει τη μπαρούφα. Την μπαρουφάρα.
Αυτό λέγεται φτήνεια. Σκέτη φτήνεια. Δεν έχουν τα φτωχαδάκια με τι να ασχοληθούν και την πέφτουν σ' ό,τι κινείται. Ρωτάμε δεξιά κι αριστερά, κι όποιον βρούμε να μας διαφωτίσει κι αυτός, διότι η εν λόγω μπαρούφα φέξε μου και γλύστρησα θίγει μέγα ζήτημα κοινωνικό.
''Δεν είμαι κακιά αδελφή... '' είπε ο κύριος Γιώργος Καπουτζίδης ''... είμαι καλή αδελφή, και πετυχημένη, και ευτυχισμένη''. Ε, να μην αφήσουμε ορφανή και παραπονούμενη τέτοια σπιρτόζα και σκερτζόζα ατάκα, ας πούμε κι εμείς τα δικά μας. ''Μπράβο, Γιώργο, πολύ καλά τα είπες... ''' τα συγχαρητήρια από την πιάτσα. Τι είπε ο άνθρωπος, ρε; Και σε ποιον τα είπε; Στον Πούτιν ή στον Ζελένσκι; Απάντησε σ'' έναν ανώνυμο χάλια που τον είπε κακιά αδελφή.
Διαβαστε ακομα:

ΦΑΡΣΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΑΝΤΥ