ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;

 

Και ξαφνικά, όχι όπως η εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία που αναμενόταν, όλοι οι γνωστοί της πιάτσας των σελέμπριτυς συζητούν τη νέα σχέση της κυρίας Κάτιας Ταραμπάνκο. Της άγνωστης 25χρονης, μέσα σ' αυτούς κι εγώ που άκουσα για πρώτη φορά το όνομα της, και επόμενο να αναρωτηθώ. Τι ακριβώς τρέχει με την εν λόγω κυρία και γιατί ο μέγας χαμός από δημοσιεύματα.

 
Το κορίτσι, λοιπόν, από την Ουκρανία ασχολείται με το μόντελιγκ, είχε παρουσία σε ρηάλιτυ μόδας και στο survivor, και αυτή η δραστηριότητα της είναι υπεραρκετή για να προκαλεί το δημόσιο ενδιαφέρον κάθε φορά που γνώριζε ερωτικό σύντροφο.
 
Ο έσχατος στη σειρά (φώτο), τατού καλλ έγινε πρωτοσέλιδος με τις δηλώσεις του, ότι τον κεράτωσε η Κάτια από την Ουκρανία: «Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση η συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo κι έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί.
 
Δεν μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για εμένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μια βδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση''. 
 
Αυτά από τον tattoo artist, ο οποίος είχε χτυπήσει σε tattoo το όνομά της στα ρωσικά στο πρόσωπό του, ενώ στη δεξιά πλευρά έχει χτυπήσει την επίσημη πρόταση γάμου που της είχε κάνει.
 

Την εποχή που εμφανιζόταν στο τηλεοπτικό ρηάλιτυ η κυρία Κάτια, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των παπαράτσι, είχε δεσμό με τον επιχειρηματία, Γιάννη Χαλβατζή, με τον οποίο είχε δημοσιεύσει κοινές τους φωτογραφίες στα social media, όμως χώρισαν με το που βγήκε από το reality μόδας.

Έπειτα ήρθε στην ζωή της ο συγγραφέας Γιώργος Λάγιος με τον οποίο είχε δώσει κοινή συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show». Τρεις μήνες μετά χώρισαν. 

Λίγο μετά την επιστροφή της από το Survivor, έγινε γνωστό πως η Κάτια Ταραμπάνκο βρισκόταν σε σχέση με τον γοητευτικό επιχειρηματία Κωνσταντίνο Χωρινό, με τον οποίο τους είχαν απαθανατίσει paparazzi αρκετές φορές. Πλέον οι δύο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους