ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΞΩ, ΓΙΑΤΙ;

 
Εγώ και με το μπαρδόν την κυρία Μπόμπα, Χριστίνα Μπόμπα, δεν την γνωρίζω. Δεν αναφέρομαι προσωπικά, εννοώ δεν γνωρίζω με τι ασχολείται, αν γράφει ποιήματα, είναι στέλεχος κόμματος, επιστημών ή καθηγήτρια μουσικής, γυμναστικής, σχεδιάστρια μόδας, αρχιτέκτων, ψυχολόγος στο πυροσβεστικό σώμα, διδάσκει καράτε σε στρατιωτική σχολή, τέλος πάντων ποια είναι η ειδικότητα της, ποιο το επάγγελμα της.
Και ξαφνικά βάρεσε ο χαμός για την κυρία Χριστίνα Μπόμπα. Ζήτημα τεράστιο και πολύ σοβαρό. Μενεγάκη, Μελέτη, Καινούργιου, Συνατσάκη και με το μπαρδόν αν παραλείπω να αναφέρω το όνομα άλλης προσωπικότητας της ντόπιας τηλεόρασης, τράβηξαν τα εξάσφαιρα. Να υπερασπιστούν την κυρία Χριστίνα Μπόμπα. Να επιτεθούν σ' όλους τους αναντάμ μπαμπαντάμ καπετάν μαλάκες που διαδικτυακά σχολίασαν επικριτικά την κυρία Χριστίνα Μπόμπα.
 
Φοβερά πράγματα, κύριε. Πήγε ταξίδι στην Ιταλία η κυρία Χριστίνα Μπόμπα ''με τα βυζιά έξω'', όπως σχολίασαν οι καπετάν μαλάκες, κι αυτό είναι θέμα άξιο να γίνει το σουξέ της ημέρας. Να συζητηθεί. Αρνητικά και θετικά. Να καταδικαστεί η κυρία, να στηριχθεί από άλλους, από το φόβο τους μη χάσει την ισορροπία της, 
Το ξύλο ποιος το θέλει. Ποιος άλλος! Όλοι αυτοί που δεν έχουν δουλειά και ασχολούνται πως ντύνεται μια κυρία, είτε είναι μαμά, είτε όχι. Αυτό είναι το πρόβλημα. Το πολύ σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα. Ένα μέγα πλήθος ανθρώπων ασχολείται με θέματα αδιάφορα γι' αυτούς. Και υπάρχουν κι εκείνοι που μπαίνουν στο γελοίο παιχνίδι και λένε τα δικά τους. 
Ένας τζερτζελές. Ζούμε μέσα στον απόπατο.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕ...