ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟ

 
Η κυρία στη φωτογραφία είναι το όνομα. Έμιλυ Ραταϊκόφκι, μοντέλο κι εδώ δεν χρειάζεται το παραπέρα. Δεν υπάρχει μέρα που η εν λόγω σούπερ φιρμάτη Αμερικανίδα να μην μας πει την καλημέρα της... Με τρόπο που εκείνη επιλέγει και ξέρει καλύτερα. Με ανάρτηση στα λεγόμενα social media, μια φώτο που προηγουμένως την έχει περάσει από κρισάρα πριν την πετάξει στον αέρα. 
Ποιο μέσο να αγνοήσει μια Ραταϊκόφσκι; Τζάμπα είναι, δεν πληρώνει δικαιώματα. ούτε χρειάζεται να πληρώνει δημοσιογράφο, τον μισθό του, τις συνταξιοδοτικές εισφορές, ΙΚΑ, σίκα, μίκα ετσέτερα. Πήρες χαμπάρι; Πήρα λες.
Εκατομμύρια κερδίζει η Έμιλυ Ραταϊκόφσκι από το επιτήδευμα της. Το μόντελιγκ και το ξεβρακότιγκ... Το ξεβράκωμα μπροστά στο φακό. Με την άδεια του συζύγου της. Και οι δικές μας μοντέλες, νυν και πρώην, κονομάνε από την έκθεση τους στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ντόπιες παρουσιάστριες εν δράσει και συνταξιούχες. 
Ποια δημοσιογραφία; Το καλύτερο ρεπορτάζ είναι το έτοιμο, αυτό που σερβίρουν στα μέσα οι ίδιες με φωτογραφίες στην πλάζ, σε καφέ, σε βαπτίσια κι άλλες κοινωνικές ''δραστηριότητες''.
Διαβαστε ακομα:

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ