ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

 
Έπαιρνε, λέει, δάνεια ο Γιώργος Τράγκας και τα εξοφλούσε χωρίς να τα πληρώνει. Να είμεθσ προσεκτικοί στις εκφράσεις μας, παρακαλώ. Κανένας δεν παίρνει νταηλήκι κανένα δάνειο. Όλα τα δάνεια δίνονται με απόφαση της τράπεζας, όχι του δανειολήπτη. Και με όρους που έχει ορίσει η τράπεζα. Ακόμα και ο ιδιοκτήτης, ο μεγαλομέτοχος, ο πρόεδρος της τράπεζας θα διωχθεί ποινικά αν δεν τηρεί αυτά που ισχύουν στη χορήγηση δανείων από την εποχή του Άνα και του Καϊάφα.
Τότε τι έπαιζε και στον Τράγκα έδιναν δάνεια και τα... ξεχνούσαν, δηλαδή διέγραφαν το χρέος; Ή τα εξοφλούσε με τίποτα ψιλά, με το ένα τρίτο του ποσού. Κομπίνα έπαιζε. Τι άλλο; Και η ευθύνη βαρύνει τον τραπεζίτη, όχι τόσο τον Τράγκα, τον δανειολήπτη.
Πόθεν Έσχες στους τραπεζίτες. Να βρεθεί μια άκρη. Το να γράφουν μόνο για τον μακαρίτη Τράγκα, ότι έκανε τούτο και το άλλο, δεν βγαίνει τίποτα. Επειδή στο φινάλε ο Τράγκας δεν έκανε τίποτα μόνος του. 
Ο τραπεζίτης πουλάει τα δάνεια σε ξένα φαντ κι εγώ έχω κάθε δικαίωμα να υποψιάζομαι. Ότι στα φαντ είναι μέτοχοι οι τραπεζίτες. Μιλάμε για όργια.Των οργίων όργια. Το κράτος έκοψε και ξανάκοψε τις συντάξεις και.ενίσχυσε οικονομικά τις... τράπεζες, που είναι υπόλογες για τις κομπίνες τους αλά Τράγκα.
Για να ρεφάρει η τράπεζα από τις ζημιές που είχε με τα χαριστικά, τα αβαβά δάνεια, πουλάει το δάνειο του ανίκανου να το αποπληρώσει, χωρίς την ευθύνη του, διότι μας πλάκωσε η κρίση, η ανεργία, τα μνημόνια. Και φταίει ο Τράγκας και ο κάθε ευνοούμενος δανειολήπτης. Ο οποίος κακώς τον χαρακτηρίζουμε ευνοούμενο! Το πιθανότερο να του μείωσαν το δάνειο για να ξηγηθεί ένα άλφα πακέτο στο μουλωχτό στον τραπεζικό διευθυντή.
Διαβαστε ακομα:

EINAI ΠΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΣΑΚΚΑΡΗ