ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ (;)

 
Υπάρχουν εκατομμυριούχοι στην Ελλάδα που δεν τους ξέρει κανείς. Δεν ψάχνουν δημοσιότητα οι ίδιοι, κάνουν ζωή εντελώς αθόρυβη, με συνέπεια να μην τους έχουν πάρει χαμπάρι. Μιλάμε για άτομα πολύ χαρτωμένα, κι όχι τίποτα παράνομους και ύποπτους. Άτομα που έχουν ένα λόγο παραπάνω να μην δίνουν δικαιώματα.
Ο Τράγκας ήταν δημοσιογράφος. Μόνον; Και πολύ φωνακλάς. Πασίγνωστος. Από ραδιόφωνα και κανάλια για τριάντα χρόνια μέσα στο νερό. Και δεν το είχαν πάρει πρέφα! Δεν είναι περίεργο; Μήπως συμβαίνει το άλλο. Να τον είχαν μυριστεί και να το έπνιγαν το έργο. Να φοβόντουσαν να το βγάλουν στον αέρα.
Φοβερό. Μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα μαθαίνει ο κόσμος όλα αυτά που του χρεώνουν. Πρόκειται για σκάνδαλο. Για τον ορισμό του σκανδάλου. Να λένε σήμερα, κάθε μέρα και κάτι καινούργιο σε βάρος του μακαρίτη, ο οποίος όσο ζούσε ήταν ο μαχητής δημοσιογράφος, ο πολέμιος των κομπιναδόρων, ο υπερασπιστής της ηθικής και των αρχών της έντιμης ενημέρωσης.
Ντροπή της επαγγελματικής δημοσιογραφίας και της αξιοπιστίας των θεσμών είναι να κυκλοφορεί και να οπλοφορεί με τα εξάσφαιρα του εκβιαστή - όπως γράφουν σήμερα σε βάρος του μακαρίτη. Και όσο ζούσε δεν τον ακουμπούσε κανένας.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΟ ΣΛΙΠΑΚΙ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ