ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ... , ΤΕΛΟΣ!

 
Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που προκαλούν. Ένα απ' αυτά είναι η Μαντόνα. Να το πούμε καλύτερα το ''φαινόμενο Μαντόνα''. Και με την ευκαιρία να προσθέσω πως ορισμένες από τις ''προκλήσεις'' της δεν είναι προκάτ. Προσχεδιασμένες, δηλαδή δεν υπακούν σε αναγκαιότητες να συντηρηθεί έτσι κι αλλοιώς το σταριλήκι μιας παγκόσμιας φίρμας, σαν την Μαντόνα.
Μην αγνοούμε το βασικό. Κάποιοι που φτάνουν ψηλά, το καταφέρνουν και με την τρέλα, ιερή ή διαβολική, που κουβαλάνε. Μ' άλλα λόγια κάποιες συμπεριφορές τους έχουν μια γνησιότητα. Μια αλήθεια. 
Σε δυο μήνες, τον προσεχή Αύγουστο, η Αμερικανίδα Μαντόνα συμπληρώνει τα 64 της. Είναι στα γεμάτα στην έβδομη δεκαετία της ζωής της. Και παραμένει στην κορυφή. Στον παγκόσμιο πρωταθλητισμό στον τομέα της. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να την επικρίνει, για οτιδήποτε. Ακόμα κι αυτοί που την αμφισβητούν. 
Να μάθουμε όλοι να δεχόμαστε, όχι να συμφωνούμε, όχι να αποδεχόμαστε, τον πρώτον. Τον πολεμιστή. Αυτόν που κάνει καλύτερα απ' όλους αυτό που κάνει. Σαράντα χρόνια πρώτη στον αγώνα ταχύτητας, μπροστά απ' όλους. Ντροπή να το αγνοούμε. 
Κατα μέσο όρο δεν ξεπερνάει τα πέντε χρόνια το διάστημα που κάποιος τραγουδιστής βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Αρχές δεκαετίας του '90 η Μαντόνα ήταν κιόλας... βετεράνος. Πέρασαν περισσότερα από 30 χρόνια κι ακόμα η τσούλα δεν κάθεται καλά. 
Διαβαστε ακομα: 

ΜΕ ΡΟΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΡΜΕΣ