ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟ... ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ

 

Στη Θεσσαλονίκη το συμβάν. Στην ερωτική, που λένε, και ρομαντική Θεσσαλονίκη. Κι όταν το λένε κάποιοι εννοούν βέβαια ότι οι άλλες πόλεις δεν σε φτιάχνουν, σε χαλάνε. Τέλος πάντων, το ξεπερνάμε αυτό.

Διέκοψε το τραγούδι που έλεγε από τη σκηνή σε συναυλία της η χυμώδης και τροφαντή κυρία Έλενα Παπαρίζου. Η οποία τα δείχνει, και τα πόδια της και τα στήθεια της, διότι δεν την φοβάται την κάμερα και σε σώου οικογενειακά. Κάθε εκπομπή τηλεοπτική, μάλιστα όταν κυνηγάει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, είναι οικογενειακή. Εξ ορισμού θέαμα συντηρητικών προδιαγραφών.
Η Παπαρίζου, όμως, κανένα πρόβλημα, τα διαθέτει και τα δείχνει και σ' όποιον δεν του... αρέσει. Κάποτε το κορμί της είχε άλλες γραμμές, σήμερα έγινε στρουμπουλή και ορεκτική. Ποιο είναι το θέμα; Είπαμε. Η τραγουδίστρια σταμάτησε να τραγουδάει διότι, λέγεται, ένας θεατής κατέβασε το παντελόνι του. 
Γιατί το έκανε ο άγνωστος; Είμαστε στον αιώνα που ο κάθε χάλιας για την πιο ηλίθια σκέψη του κάνει μια τρέλα και λέει τη βλακεία του. Η κίνηση μου... συμβολίζει τούτο και το άλλο, ήθελα να περάσω τούτο και το άλλο... μήνυμα.
Η ουσία είναι ότι ο κάθε καλλιτέχνης, σοβαρός ή για κλωτσές, και δεν αναφέρομαι στην Παπαρίζου, απλά δίνει την αφορμή για τον εν λόγω... προβληματισμό, νομιμοποιείται να συμπεριφέρεται όπως γουστάρει, να φτάνει σε ακρότητες. Όχι και ο θεατής. Άδικο, μάλλον.
Διαβαστε ακομα: 

ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΒΑΛΕ Η ΚΙΝΤΜΑΝ