ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ... ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ

 
Η κυρία δεν είπε ότι με πλάκωσε στο ξύλο, αλλά ότι με πλάκωνε. Είχαν, δηλαδή, μια ερωτική σχέση περιπετειώδη... μάλλον, Λέει αλήθεια η σύντροφος - νυν κατά δήλωση της, όχι πρώην - ή όσα υποστηρίζει στη μήνυση της είναι παραμύθια ή υπερβολικά; 
Δεν επιτρέπεται να πει κανείς τη γνώμη του, άλλωστε σήμερα Δευτέρα είναι η δίκη του τραγουδιστή. Του Θέμη Αδαμαντίδη. Δικαίωμα έχει ο καθένας να έχει άποψη, αλλά να την εκφράζει ιδιωτικώς, όχι και δημοσίως. Βεβαίως είναι καλό παιδί ο Ευθύμιος, γνωστός ως Θέμης, αλλά και τα καλά παιδιά πέφτουν σε κακή συμπεριφορά, φταίνε δεν φταίνε.
Όπως και να ΄χει είναι χοντρό, πολύ χοντρά, μια γυναίκα να φτάνει να κατηγορεί τον φίλο της, μάλιστα να ζητάει την προστασία της δικαιοσύνης, και την τιμωρία του ανθρώπου, με τον οποίον ήταν μαζί. Εννοώ χοντρό να εκτίθεται δημόσια ένας αγαπημένος καλλιτέχνης, του έρωτα και της αγάπης στα τραγούδια του.
Η ζημιά έχει γίνει. Όποια απόφαση πάρει το δικαστήριο. Και να απαλλαγεί ο 65χρονος Αδαμαντίδης, πατέρας πέντε παιδιών, όλα αγόρια με διαφορετικές γυναίκες, η δημόσια εικόνα του δέχθηκε πλήγμα.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ... ΚΟΥΚΟΥΛΑ