Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΟΣΟ ΕΚΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

 
Δεν πέθανε χθες κανένας ηθοποιός άγνωστος ή ξεχασμένος και απουσιάζει σήμερα από  τα μέσα το σχετικό ρεπορτάζ του Σπύρου Μπιμπίλα. Του συμπαθέστατου και γλυκύτατου προέδρου του σωματείου ηθοποιών. Ο πρώτος που μαθαίνει το θάνατο ηθοποιού είναι ο Μπιμπίλας και μας λέει ότι ο αποθανών ήταν σπουδαίος συνάδελφος, ταλαντούχος και  πετυχημένος. Τι σημασία έχει αν τον μακαρίτη ή την μακαρίτισσα γνώριζαν μόνο οι συγγενείς του ή για ένα φεγγάρι ένας άλφα στενός επαγγελματικός κύκλος.
Αντί επικηδείου στον τάφο ο πρόεδρος κάνει το δημοσιογραφικό του καθήκον. Ενημερώνει τα ΜΜΕ που δεν κλάνουν καμιά δημοσιογραφία και χρησιμοποιούν ως ύλη ό,τι τους πασέρνουν. Χωρίς, μάλιστα, να αλλάζουν νι και σίγμα. 
Περισσότερο σαν άνθρωπος των μήντια ενεργεί ο πρόεδρος Σπύρος Μπίμπιλας, παρά ως ηθοποιός και συνδικαλιστής. Σκάει π.χ. η υπόθεση της κακοποίησης της συντρόφου του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, σύμφωνα με την καταγγελία της, στο καθήκον ο Μπίμπιλας. Θα πει τα δικά του, δεν θα μείνει στην απ' έξω. Σιγά που θα ρωτήσει, θα πάρει την άδεια του Αλέξη Κούγια.
Πήρε φόρα ο πρόεδρος Μπιμπίλας μετά τις καταγγελίες των τεσσάρων ηθοποιών που κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν προλαβαίνει να δίνει το παρών, να ενημερώνει, να εκπροσωπεί τον κλάδο σε πρωϊνάδικα  και βραδιάτικα των καναλιών.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΙΑ