ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΠΕΖ

 
Τουλάχιστον το κορίτσι, έστω μετά από δυο δεκαετίες, ολοκλήρωσε τον αρραβώνα της με τον Μπεν Άφλεκ. Είχαν γνωριστεί οι δυο τους το 2003, όταν πρωταγωνιστούσαν μαζί σε μια ταινία (φώτο) και δεν παντρεύτηκαν τότε. Εκείνος παντρεύτηκε άλλη, εκείνη ξαναπαντρεύτηκε, όχι όλους όσους είχε... αρραβωνιαστεί και όσους είχαν μπει στη λίστα των ερωτικών συντρόφων της.
Ερωτικά και σεξουαλικά η 1 μ. 64 Τζένιφερ Λόπεζ, με προσωπική περιουσία περισσότερο από 400 εκ. δολάρια, είναι πάντα δραστήρια σε ρυθμούς οργιώδεις. Δεν φρέναρε ούτε στιγμή μέχρι σήμερα στα 53 της. Ποιος άλλος να έχει σειρά μετά τον κατά τρία χρόνια νεώτερο της Μπεν Άφλεκ; Άγνωστο. Απρόβλεπτο.
Το σίγουρο είναι πως η Jennifer Lopez, η οποία έχει γυρίσει και περισσότερες από 35 ταινίες, και τα έχει πάει πολύ καλά στο σινεμά, σε κάθε σχέση της, σ' όλες τις ερωτικές σχέσεις της ήταν ερωτευμένη. Όχι απλά σεξουαλικά πεινασμένη. Συμβαίνει.
Όλος ο ντουνιάς έμαθε για το γάμο Λόπεζ- Άφλεκ, παρ' ό,τι τηρήθηκαν μέτρα προκειμένου η τελετή στο Λας Βέγκας να γίνει... κρυφά. Όποιος δεν έχει χάσει το λογαριασμό, η Λόπεζ παντρεύτηκε πρώτη φορά το 1997, δεύτερη το 2001 και τρίτη το 2004. Εκτός από τον Άφλεκ είχε αρραβωνιαστεί και μ' άλλους, πάντα νεώτερους της.
Διαβαστε ακομα:

ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ... , ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;