Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

 
Την φάγαμε για τα καλά από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όμως από χώνεψη δεν μας έκατσε καλά. Λέω για τον αποκλεισμό των δυο ομαδάρων, των καλύτερων του πρωταθλήματος, που οι κατώτεροι αντίπαλοι τους, κι όχι από δυτική Ευρώπη, προκρίθηκαν αυτοί.
Απόψε άλλη μια σπέσιαλ... ευρωπαϊκή βραδιά με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον κυπελλούχο Παναθηναϊκό. Και να την πατήσει ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να αντικατασταθεί ο Γιοβάνοβιτς. Να έχει την τύχη του Μαρτίνς. 
Τα καλύτερα λέγονται και γράφονται για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού. Με μια άλλη κουβέντα σου δίνουν την εντύπωση πως ο Ισπανός είναι καιρό στην ομάδα. Μέχρι που θα του ζητήσουν ευθύνες έτσι και στραβοπατήσει πάλι η ομάδα, στο Καραϊσκάκη από την Σλόβαν Μπρατισλάβα. 
Ρε, παιδιά, ο άνθρωπος μετράει ακόμα ώρες στον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς θα φταίει αν αποτύχει πάλι η ομάδα, όπως σ' αυτόν θα ανήκει η πρόκριση σε περίπτωση που αποκλειστεί η πρωταθλήτρια Σλοβακίας. Ό,τι και να λέτε πολύ λίγα πράγματα αλλάζουν από μια μέρα στην άλλη με νέο προπονητή.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ