ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ...

 
Την ''Λίμνη των Κύκνων'' χόρεψε ο Λάκης Γαβαλάς στα γενέθλια του. Γιόρτασε τα 70 του με φίλους αγαπημένους και μόνο εβδομηντάρης δεν δείχνει ο συμπαθής πρώην - τι ακριβώς πρώην; Δεν τον βάζεις σ΄ένα τομέα ή σε μια κατηγορία τον πληθωρικό Λάκις Γαβαλά. Είναι σ' όλα και για όλα. 
Έγκυος η Ιωάννα Τούνη (φώτο), άλλη μια πολύ δυνατή προσωπικότητα στα εγχώρια μήντια. Μια ανάρτηση κάνει η κοπέλλα και θερίζει δημοσιότητα με τη σέσουλα. Τα οποία μήντια δεν έμειναν ασυγκίνητα από την... αποκάλυψη του φύλου του παιδιού, που έκανε κολλητός της Τούνη. Τι εννοούν; Πως η μαμά κρατούσε για... έκπληξη, αν το μωρό θα είναι αγόρι ή κορίτσι; 
Όχι μόνο η Τούνη, έγκυος και η 38χρονη Μαίρη Συνατσάκη, περιμένει κι αυτή παιδί με τον σύντροφο της, τον 30χρονο τραγουδιστή Ίαν Στρατή. Είναι ακόμα εβδομάδων σε κατάσταση εγκυμοσύνης η κυρία Συνατσάκη, που σημαίνει πως μέχρι να γεννήσει θα έχουν δουλειά τα μήντια να μας ενημερώνουν τα σχετικά.
Η super Kiki μίλησε για τις... δυσκολίες στις διακοπές της. Τι, δηλαδή; Δεν υπάρχουν μόνο ευκολίες στις διακοπές. 
Ο Σπύρος Μπίμπιλας έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και το γεγονός καράφλιασε κάποιους βλέποντας τις φωτογραφίες του γεγονότος. 
Ευχάριστη η μέρα. Για σκέψου να μας έλειπαν τέτοια νέα. Μέχρι που θα μας απειλούσε η κατάθλιψη.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ