ΛΕΣΒΙΑ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ... ΑΝΔΡΕΣ

 
Ο πατέρας μου άρχισε να με βιάζει από βρέφος. Το είχε πει η ίδια η Αν Χες σε συνέντευξη της στον Λάρυ Κιγκ. Μέχρι τα 12 μου ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά. Και με το δίκαιο του απόρησε ο μέγας τηλεοπτικός αστέρας Λάρυ Κιγκ: Μα, ο πατέρας σου ήταν gay...  Όχι ακριβώς gay, στην πραγματικότητα είχε σεξουαλικά προβλήματα, είχε πολλές ομοφυλοφιλικές σχέσεις και σε ηλικία 45 χρονών πέθανε από aids, τότε εγώ ήμουν 13 χρονών...
 
Με το θάνατο του συζύγου της, η μητέρα της Αν Χες, με τρεις ακόμα θανάτους από τα πέντε παιδιά της,  μπήκε σε ομάδα ιεροκήρυκα κι άρχισε να προπαγανδίζει στο όνομα της χριστιανικής θρησκείας με σκοπό να ξεπεράσουν την ομοφυλοφιλία τους οι gay. 
 
Αυτά από την λεσβία Άν Χεζ, την Αμερικανίδα ηθοποιό που τελικά πέθανε προχθές, όταν δεν είχε καμιά τύχη, μετά το μοιραίο δυστύχημα με το αυτοκίνητο της. Στη φώτο από την ταινία Έξι μέρες, Έξι νύχτες του 1998. Η λεσβιακή ταυτότητα της δεν κρυβόταν στις ερωτικές σκηνές με τον συμπρωταγωνιστή της Χάρισον Φορντ.
 
Είχε πάρει ηρωίνη η Anne Heche μόνη στο αυτοκίνητο οδηγούσε. Με ταχύτητα 140 χιλιομέτρων έπεσε σε σπίτι και τραυματίστηκε θανάσιμα. Πέθανε, όταν οι γιατροί την αποσυνέδεσαν.
 
Γύρισε πολλές ταινίες στο σινεμά και σειρές στην τηλεόραση η Χες, αλλά πολυσυζητήθηκε όταν ζευγάρωσε ερωτικά με την ηθοποιό και διάσημη παρουσιάστρια Έλεν Ντετζενέρις. Για τον τραγικό θάνατο της πρώην της η Ντετζενέρις απέφυγε να πει έστω και μια λέξη καλή. Να την αποχαιρετίσει μετά το τροχαίο. Για οκτώ χρόνια, μέχρι το 2009 η μακαρίτισσα Χες είχε παντρευτεί, με άνδρα, έναν οπερατέρ με τον οποίον απέκτησε έναν γιο. Παράτησε τον σύζυγο της και χωρίς γάμο έκανε έναν άλλον γιο με σχέση με άνδρα. ''Ρομαντισμό είχαν οι σχέσεις μου μόνο με άνδρες'' είχε πει.
 
 Όμορφη, δροσερή, γοητευτική, πετυχημένη η Αν Χες. Κι όμως, για όσους βλέπουν πίσω από τον τοίχο ο ''σεξουαλικός κακοποιός'' πατέρας της- όπως έτσι τον είχε χαρακτηρίσει η ίδια, είχε αφήσει επάνω της τα σημάδια του. 

Διαβαστε ακομα:

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ