ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΓΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΓΑ...

 
Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου, ο βασιλιάς των πανηγυριών... Έτσι ξεκίνησε το... ''ρεπορτάζ'', την αποκλειστική είδηση του θανάτου του 70χρονου εκ Λιβαδιάς Γιώργου Μάγγα ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έχει αναλάβει το κοινωνικό καθήκον, σχεδόν καθημερινά, να ενημερώνει τα ΜΜΕ για την αποδημία καλλιτεχνών. 
Έκανε γκέλα ο πρόεδρος των ηθοποιών. Πέθανε έναν ζωντανό, ο Γιώργος Μάγγας ζει και βασιλεύει με το κλαρίνο του. Τα μέσα τα έβαλαν με τον Μπιμπίλα διότι τους κρέμασε για τη λάθος πληροφορία. Αχαρακτήριστη η στάση των ΜΜΕ. Χρωστάνε στον Μπιμπίλα, και χρήματα, και υποχρέωση. Να είμαστε δίκαιοι. Πριν καλά πεθάνει ηθοποιός ή τραγουδιστής ο Μπιμπίλας το ΄χει μάθει και το δημοσιεύουν εφημερίδες, ραδιόφωνα, σάιτ και σία.
Ο Μπιμπίλας φταίει για τη λανθασμένη πληροφορία; Τα ΜΜΕ φταίνε για την προχειρότητα που τους χαρακτηριζει. Ακόμα και το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων έλαβε υπ' όψιν μια ανάρτηση στο facebook, λέω για τη... λύπη του Μπιμπίλα λόγω του θανάτου του Μάγγα και τη δημοσίευσε. 
Βεβαίως εξέφρασε τη λύπη του ο Μπ[ιμπίλας και έδωσε... κουράγιο στην σύζυγο του Μάγγα, όπως μετά εξέφρασε τη χαρά του γιατί βρίσκεται στη ζωή ο βασιλεύς του κλαρίνου.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ...