ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ;

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Τους έχουμε ξεχάσει, κι όμως ήταν κάποτε μαζί. Θυελλώδεις έρωτες που είτε είχαν αίσιο τέλος (πράγμα καρά-σπάνιο), ή που κάπου έφταναν σε αδιέξοδο και χώριζαν άλλοτε επεισοδιακά και άλλοτε μουλωχτά. Ένα άρθρο για τα ξεχασμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που μάλλον έχεις διαγράψει από την μνήμη σου.

Εδώ θα αναφερθώ σε μερικά πολύκροτα ζευγάρια που κάποια δεν θέλουν καν να θυμούνται την περίοδο που είχαν αυτές τις σχέσεις.

Γιώργος Θεοφάνους- Ευρυδίκη

Πιτσιρίκια μας ήρθαν από την Κύπρο. Όλα άρχισαν όταν ο Θεοφάνους επισκέφτηκε γνωστό κέντρο στη Λευκωσία, όπου και τραγουδούσε η Εύη Θεοκλέους (η Ευρυδίκη δηλαδή). Ενθουσιασμένος από τη φωνή της, την κάλεσε στο studio του. Έτσι έγινε η αρχή του lovestory τους. Μετά τη συμμετοχή τους στη Eurovision το 1992, παντρεύτηκαν. Όταν χώρισαν πολλά ακούστηκαν – σχεδόν τίποτα δεν γράφτηκε…, αλλά τώρα είναι και πάλι φίλοι. Έχουν άλλωστε τον γιο τους τον Άγγελο που τους ενώνει.

Λάμπης Λιβιεράτος – Άννα Βίσση

Όλα ξεκίνησαν πριν 26 χρόνια (1996). Ήταν μία φιλία που εξελίχθηκε σε έρωτα και σχέση. Όπως έχει αποκαλύψει ο Λάμπης όλο αυτό με την Άννα ξεκίνησε από θαυμασμό και εκτίμηση. Στην αρχή έγιναν καλοί φίλοι και δεν άργησαν να ερωτευτούν ο ένας τον άλλον. Η Άννα για αυτήν την σχέση άκουσε τα πάντα. Από τεκνατζού την είπαν μέχρι cougar!

Σάκης Ρουβάς – Ρεμπέκα Γουάνγκ

Ένα βράδυ με κάλεσε η Νάνα Μούσχουρη για φαγητό στο Island στην Βάρκιζα, όπου στην παρέα ήταν και ο Σάκης με την Κινέζα φίλη του- την Ρεμπέκα Γουάνγκ. Όχι ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήταν, γιατί ως γνωστό δεν την ήθελε καθόλου αυτή την σχέση. Ήταν ένα ειδύλλιο που είχε απασχολήσει την ελληνική showbiz, όταν την καρδιά του Σάκη είχε κλέψει η όμορφη Ασιάτισσα, αλλά τελικά δεν υπήρξε αίσιο τέλος στην ιστορία τους.

Νίκος Καρβέλας – Ζέτα Δούκα

Μίλησε η ίδια η Ζέτα για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και το γεγονός ότι όλοι ασχολήθηκαν μαζί τους: «Ήμουν σε μία σχέση η οποία ήταν αυτή που ήταν. Ο άνθρωπος αυτός ήταν και εξακολουθεί να είναι σημαντικός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Όσο αμφιλεγόμενος και αν θεωρείται εξαιτίας της προσωπικότητάς του. Όποιος βρισκόταν δίπλα του έπρεπε να περάσει από κόσκινο».

Σταμάτης Γονίδης – Σαμπρίνα

Μπορεί να ακούγεται σαν σχήμα σε νυχτερινό κέντρο αλλά εδώ μιλάμε για σχέση. Γνωστή σχέση και συγκατοίκηση. Όλοι έλεγαν ότι ήταν μια επιτυχημένη χημεία σαν ζευγάρι. Την δεκαετία του ’90, ο Σταμάτης Γονίδης ήταν τρελά ερωτευμένος με την Σαμπρίνα και στο ξεκίνημα της σχέσης τους, κάθε εβδομάδα ταξίδευε μέχρι την Θεσσαλονίκη ώστε να βρίσκεται κοντά της.

Στέφανος Κορκολής – Μαρί Κωνσταντάτου

Ήταν 1991, δηλαδή 31 χρόνια πριν, όταν η Μαρί Κωνσταντάτου ήταν ζευγάρι με τον Στέφανο Κορκόλη ενώ για ένα χρόνο υπήρξαν και επίσημα αρραβωνιασμένοι. Τελικά η σχέση τους έληξε άδοξα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας- όπως σχεδίαζαν...