ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ CELEBRITIES ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

 
Το 'χουν παρακάνει οι τσούπρες στον λεγόμενο celebrity κόσμο. Τα κατάφεραν να έρθουν σε κατάσταση εγκυμοσύνης και το πρώτο που κάνουν είναι να το... αποκαλύψουν. Ορίστε, είμαι κι εγώ κανονική γυναίκα και σύντομα,.μην ανησυχείτε, θα σας... αποκαλύψω και το φύλο του μωρού. Και δεν θα μείνω μόνο σ' αυτό!!! Όχι, θα σας κάνω μια ακόμα... αποκάλυψη, το όνομα του παιδιού.
Φοβερά πράγματα. Πιο ξεφτυλιστικά δεν γίνεται. Λες και η εγκυμοσύνη κρύβεται, το ίδιο εάν είναι αγόρι ή κορίτσι το παιδί που θα γεννηθεί. Κρατικό μυστικό, και το όνομα με το οποίο θα βαπτιστεί το νεογέννητο. Γι' αυτό η ΕΥΠ παρακολουθεί τα τηλέφωνα της λεχώνας και του υποψήφιου κουμπάρου. Να μάθει το εφτασφράγιστο μυστικό.
Από την αρχή του κόσμου οι γυναίκες γεννάνε. Όχι, αυτό είναι ένα ψέμμα. Δεν φέρνουν τα παιδιά στον κόσμο όλες οι γυναίκες, παρά μόνο κάποιες πολύ ξεχωριστές κυρίες. Σαν κι αυτές που φωτογραφίζονται με γυμνή την κοιλιά και χαμόγελο πονηρό. Σα να μας λένε Εμείς είμαστε οι επίλεκτες, οι χαρισματικές, οι άξιες να τεκνοποιήσουμε, γι' αυτό χειροκροτείστε μας. Είμαστε υπέροχες, αυτές που μόνοι εμείς μπορούμε να το πετύχουμε.
Φοβερό. Με τη συνενοχή των media γνωστές και ημίγνωστές πατσαβούρες τα τελευταία χρόνια ''πουλάνε'' επικοινωνιακά την εγκυμοσύνη τους. Κάτι, δηλαδή, που δεν διαφημίζουν όλα τα ζώα του πλανήτη, αλλά και άσημες γυναίκες.
Στη φώτο, ο βασιλιάς της Αγγλίας Κάρολος με την μακαρίτισσα σύζυγο του Νταϊάνα, και τα δυο τους αγόρια.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ... , Η ΦΑΙΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!