ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο INFLUENCER;

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 
Influencer. Επάγγελμα αποδοτικό για επιτήδειους, αγράμματους και αδέσποτους. Ε, ναι influencer (προϊόντων) μπορεί να είναι μια περσόνα. Ο Ρονάλντο ας πούμε ή η Μαντόνα. Για τα δικά μας δεδομένα πχ η Μενεγάκη ή ο Ρέμος. Όσοι είναι γνωστοί απο τη δουλειά ή την τέχνη τους. Όχι η φευγάτη Μαρία, Κική, Σούλα, Βούλα που αγόρασε 300 χιλ. followers, κυκλοφορεί γυμνή στο μπάνιο και βρίζει όποιον βρει μπροστά της. 
 
Κι έπειτα σε μια χώρα όπου η πλειοψηφία του κόσμου τα φέρνει πέρα δύσκολα, πόσα καλλυντικά και ρούχα να πουλήσεις; Όλοι αυτοί θα καταστραφούν επειδή τρελάθηκαν και δεν ευθυγραμμίζονται με την πραγματικότητα.
 
Όπως έγινε με τα «φρουτάκια» στο παρελθόν. Έχουν χάσει το μέτρο. Κινούνται με γνώμονα την τιμή της ξαπλώστρας στο Nammos και όχι με την πραγματικότητα της αγοράς. Απροσάρμοστοι με λίγα λόγια. Η φυλή του εύκολου κέρδους, του γυμνού κώλου, του πρόσθετου στήθους,της σιλικόνης των μπότοξ και του πλαστικού εύκολου χρήματος. Της άγνοιας και της μαλακίας… Ακριβά πτυχία για την θλιβερή πραγματικότητα της Ελλάδας και της αριστείας του σήμερα.
 
ΠΗΓΗ; ΖΟUGLA.GR