ΚΟΒΟΥΝ ΦΛΕΒΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

 
Αυτά που συμβαίνουν στο Χόλυγουντ, στον κόσμο των σταρ, δεν υστερούν σε σεναριακή «κινηματογραφικότητα» από τις ταινίες που οι ίδιοι πρωταγωνιστούν. Ακραίες καταστάσεις. Δράματα. Και γελοιότητες. Όλα μέσα. Ο διάσημος ηθοποιός, με μετρημένες εξαιρέσεις, έχει προσωπική ζωή έξω από τα όρια της καθημερινότητας του απλού, του κανονικού ανθρώπου. Αυτή είναι η αλήθεια.
Τζούλια Ρόμπερς. Γυναικάρα με τα όλα της. Μιλάμε για θηλυκό, όχι για καλλίγραμο σώμα και λαχταριστό στήθος. Δεν τα διαθέτει αυτά, αλλά όσοι πήγαν μαζί της έχουν να το λένε. Δεν άφησε να της ξεφύγει ούτε ένας από όσους ηθοποιούς κι  όχι έτυχε να συνεργαστεί. Ίσως το θεωρούσε απώλεια να μη ξαπλώσει με όποιον της γέμιζε το μάτι.
Στα 55 πια η Τζούλια, ηθοποιάρα, βραβευμένη με Όσκαρ πρώτου ρόλου το 2,000, έπαιξε σε σπουδαίες ταινίες, πάντα πρωταγωνίστρια,  όμως η κουβέντα είναι χιολυγουντιανή, όχι κινηματογραφική. Έγινε το μπαμ όταν επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της διπλής ζωής της με τον εραστή της Όουεν Ουίλσον, τον σχεδόν συνομήλικό της, τον συμπαθέστατο ηθοποιό που πριν 15 χρόνια είχε κόψει τις φλέβες του, αλλά δεν κατάφερε να αυτοκτονήσει. 
Στο πρόσωπο του Όουεν Ουίλσον η Τζούλια είχε βρει την ''αδελφή ψυχή'' και οι δυο τους εξελίχθηκαν σε φλογερό ζευγάρι. Η καλύτερη των παπαράτσι. Και γαμώ τα πρωτοσέλιδα. Μια από τις πολλές ερωτικές ιστορίες στον κόσμο του σινεμά, οι περισσότερες μένουν μακριά από τη δημοσιότητα, διότι οι ''διαπλεκόμενοι'' έχουν οικογένειες, παιδιά, σκυλιά.
Χόλυγουντ. Πηδιόμαστε μεταξύ μας, εμείς οι κάτοικοι του πλανήτη Χόλυγουντ. Αυτοκτόνησε ο Κερτ Κομπαίην, ο αρχηγός των «Νιρβάνα» και η αλήτρα γυναίκα του Κόρτναιη Λαβ τα έφτιαξε με τον αθώο Owen Wilson και τον μύησε στα βαριά ναρκωτικά. Στη συνέχεια μέγας, θυελλώδης έρωτας του Ουίλσον με άλλο αστέρι του Χόλυγουντ, την Καίητ Χάντσον, η οποία του ζητούσε να κόψει τις ηρωίνες, διαφορετικά θα τον εγκαταλείψει.

Έτσι κι έγινε. Κι όταν η Χάντσον άρχισε να βγαίνει μ' άλλον, ηθοποιό βέβαια, ο Ουίλσον το πήρε στραβά και πήγε να βάλει τέλος στη ζωή του. Δεν είναι σίγουρο αυτό, ότι η πραγματική αιτία ήταν τα ναρκωτικά. Ο πρεζάκιας, επειδή είναι πρεζάκιας, δεν θέλει να ζει άλλο. Ποιο είναι το νόημα.

Η Τζούλια Ρόμπερτς γεννήθηκε το 1967, σα σήμερα 28 Οκτωβρίου, στην πόλη Σμύρνη της Γεωργίας. Παντρεμένη με τον τραγουδιστή Λάιλ Λόβε γνωρίζεται με τον αρραβωνιασμένο καμεραμάν Ντάνυ Μόντερ, και γίνονται επιτόπου ζευγάρι. Παντρεύτηκαν πριν 18 χρόνια, έκαναν τρία παιδιά, αλλά...
Διαβαστε ακομα:

Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ... ΠΡΟΚΑΛΩ!