ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ...

 
Τελικά, στο διαδίχτυο βρίσκεις πολύ σοβαρές ειδήσεις. Θες, δεν θες, τις τρως στη μάπα και τις σοβαρές ειδήσεις, ενώ εσύ ο σοβαρός ψάχνεις κάτι ανάλαφρο και τσαχπίνικο να βρεθείς στα ίσα σου. Μία σοβαρή είδηση είναι ότι η κυρία Μουνίδου κατέληξε στο όνομα που θα δώσει στο δεύτερο γιο της. Δεν είναι απαραίτητο να μεταφέρω τους τίτλους των πολύ σοβαρών και με περισσό ενδιαφέρον ειδήσεων. Δεν διαβάζω το κείμενο, διότι, είπαμε, δεν θέλω να βαρύνω το στομάχι μου.μήπως μου ‘ρθει και εμετός... Αδυνατώ, λοιπόν, να ενημερώσω αν η κυρία έχει ήδη γεννήσει γιο ή πρόκειται. 
Μία άλλη είδηση με αυξημένο κοινωνικό ενδιαφέρον είναι ότι η κυρία Κρυφοπορνιάδου βγήκε βόλτα με το αμόρε της, τον σύντροφό της, πάνω σε μηχανάκι.
Διαβάζεις τέτοιες ειδήσεις και ενημερώνεσαι αν συνεχίζει να γυρίζει η γη. Η κυρία Τσοντάκη απεκάλυψε το γεγονός της ημέρας. Ότι στεναχωρήθηκε που έφυγε από το κανάλι που εργαζόταν. 
Χωρίς πλάκα αν δεν ήταν το internet θα ζούσαμε σε άγρια μεσάνυχτα. Δεν θα ξέραμε αν η κυρία στεναχωρήθηκε ή ανακουφίστηκε που έφυγε από ένα κανάλι.

Αγωνία για τον νέο έρωτα της κυρίας Βιζιτιπούλου. Οι φήμες σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν. Όποιος καίγεται για την απάντηση ιδού το διαδίκτυο, ιδού και το πήδημα.

Διαβαστε ακομα:

ΤΣΑΤΣΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ