ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 
Στο πρωινατζήδικο, την εκπομπή όπου όλα παρουσιάζοντα αχταρμάς, κάνει την εμφάνιση της η γκομενάρα, και αρχίζει το χορό που μόνο εκείνη (;) καταλαβαίνει. Τι σόι χορός είναι, για ποιο λόγο κινείται μόνο σ' εκείνη της αρέσει (;).
Είμαστε ανατολίτες, ρε. Είμαστε Μεσόγειοι, τα βράχια που ζούμε αιώνες τα βαράει ο ανατολικός ήλιος και η ανατολική θάλασσα, αυτή που γέννησε όλες τις φιλοσοφίες και θρησκείες. Η καλύτερη μου αραγμένος ανάμεσα σε πλουμιστά μαξιλάρια και η εν λόγω κυρία με ντέφι στο χέρι και πέπλα επάνω στην κορμάρα της να χορεύει μπροστά μου τον θεϊκό χορό. Αυτόν της κοιλιάς.

Όλοι οι θεοί της αρχαιότητας είχαν οργασμό όταν απολάμβαναν τον πιο ερωτικό, τον πιο γυναικείο, τον πιο προκλητικό χορό από καταβολής. Είναι ο χορός της γονιμότητας, όπου η γυναίκα μιμείται, της κινήσεις του τοκετού, όχι του αυνανισμού και της σεξουαλικής επαφής.

Εκεί την θέλω την κυρία. Στο χορό της κοιλιάς. Να λικνίζει τη σπονδυλική της στήλη, όχι και το θώρακα, όχι τα χέρια. Και μετά από λίγα λεπτά να πέσει στο πάτωμα, να κινείται σα το φίδι, το ιερό ζώο των πολιτισμένων, όχι των βαρβαρικών, λαών της αρχαιότητας.

Τι να την κάνω την ομορφιά της γυναίκας όταν δεν μου τη δείχνει με την ομορφιά του χορού, του μοναδικού αρχέγονου χορού με τον όποιο μιλάει η θηλυκότητα της αιώνιας γυναίκας. Τον χορό της κοιλιάς.

Διαβαστε ακομα:


ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ