ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...

 
Μέσα στους... ''βιαστές'' της 12χρονης και στέλεχος του Σύριζα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι ο Σύριζα είναι κόμμα της... ντροπής. Ότι μόνο στο κόμμα της αντιπόλίτευσης θα υπάρχουν άτομα που την βρίσκουν βιάζοντας ανήλικα κοριοτσάκια.
Μια παρένθεση. Για ποιο βιασμό μιλάνε; Βιασμός είναι αν ο άντρας με τη βία πεοσπαθεί να επιβληθεί σεξουαλικά σρην γυναίκα, ανήλικη ή και γριά, αδιλαφορο η ηλικία του θύματος. Δεν λες βιασμό τη συνουσία που γίνεται με τη βούληση του θύματος και ζητώντας  ''αμοιβή''. Θύμα της κοινωνίας, ναι, και του νταβατζή, ναι, όχι και του,,, βιαστή.
Επί του θέματος. Παράνομη ερωτική σχέση πολιτικού με τραγουδίστρια παντρεμένη. Μια τέτοια ''είδηση'' χωρίς ονόματα προκαλεί το φιλοθεάμον κοινό. Ποιος αίναι ο πολιτικός; Ποια είναι η τραγουδίστρια; Και είναι στο περίμενε... Να ακόύσουν τα ονόματα. Να διαβάσουν τα ονομάτα. Και ποιανού κόμματος είναι ο παλιάνθρωπος.
Η πιο μεγάλη τιμωρία για τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων δεν είναι αυτή που πρόκειται να προέλθει- αν προέλθει- από δικαστήριο. Είναι ότι ο εκδοτιοκός οίκος με τον οποίο συνεργαζόταν ο συγγραφέας τον ''κατεδίκασε''. Διέκοψε επιτόπου την οποιαδήποτε επαφή μαζί του.
Διαβαστε ακομα:

ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΗΤΑ ΕΘΝΙΚΗ!