ΟΙ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

 

Εγώ δεν λέω κάτι δικό μου.. Από τα σχετικά ρεπορτάζ παίρνω πρέφα. Όλα τα λένε, άλλο ότι αυτοί που τα γράφουν δεν έχουν σκοπό να ξεφτυλίσουν κανένα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

 

«Η τάδε τους τελευταίους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό πολύ γνωστού επιχειρηματία. Μετά το χωρισμό της από τον τάδε επιχειρηματία, η παρουσιάστρια πολιορκήθηκε από τον δείνα επιχειρηματία, ο οποίος έχει χωρίσει από το γνωστό μοντέλο και τελικά κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της παρουσιάστριας».

 

Δεν γνωρίζω την εν λόγω παρουσιάστρια, δεν είχα ξανακούσει το όνομά της, όπως επίσης δεν γνωρίζω τον πολύ γνωστό επιχειρηματία με τον οποίο συνδέθηκε ερωτικά. Ούτε γνωρίζω αν ο πρώην της κυρίας θα βρει κι αυτός τον απόλυτο έρωτα με μια άλλη μοντέλα, ή μια άλλη παρουσιάστρια, τέλος πάντων κάποιο ωραίο κορίτσι Β', Γ' εθνικής της ελληνικής showbiz.

 

Με αφορμή το εν λόγω αποκαλυπτικό της πλάκας ρεπορτάζ, έχω μια τεράστια απορία. Μια απορία που δεν αφορά τα συγκεκριμένα πρόσωπα που αναφέρονται στο ρεπορτάζ, τα οποία επαναλαμβάνω δεν γνωρίζω, άρα δεν μπορώ να τα κρίνω. Η απορία μου, λοιπόν, εδώ και 35 χρόνια, από τότε που έσκασαν μύτη στην Ελλάδα τα ιλουστρασιόν γκόσιπ περιοδικά είναι η εξής:

 

Γιατί τα κορίτσια του μόντελιγκ, του κλάμπιγκ, της τηλεόρασης, του τραγουδιού, βρίσκουν τον έρωτα με επιχειρηματίες; Τυχαίο; Είναι ένα κοινωνικό θέμα που αξίζει έρευνας. Και γιατί οι «γνωστοί επιχειρηματίες» ζευγαρώνουν με απόλυτο έρωτα που κρατάει λίγους μήνες με κορίτσια της μόδας, της νύχτας και της διασκέδασης, γενικώς. Δεν μπορεί, κάποιος λόγος υπάρχει.

Διαβαστε ακομα:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΑΜΟ