ΚΑΙ Η ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ... ΤΟΛΜΗ ΤΗΣ

 
Με ενοχλεί. Με προσβάλει. Με κάνει γραφικό, περιθωριακό. Πολίτη γάμα εθνικής. Περί ποίου θέματος το ζήτημα. Μόλις προχθές παρακολουθώ δελτίο ειδήσεων από την ΕΡΤ, το κρατικό κανάλι, και να φαίνεται μια ιδέα από το στήθος της παρουσιάστριας. Όχι, κυρία μου. Όχι, κύριοι της ΕΡΤ. Τις ειδήσεις θα μου τις λέει ευπρεπώς ντυμένος ο παρουσιαστής. Με γραβάτα, απαραιτήτως. Και σωστά κουρεμένος, χωρίς τατουάζ στο χέρι, στο λαιμό. Και η γυναίκα παρουσιάστρια το ίδιο. Τα βυζιά όλα μέσα στο ρούχο. 
Σεισμός στις Φιλιππίνες, τόσοι νεκροί, γέμισαν τραυματίες τα νοσοκομεία της Μανίλας. Την είδηση μεταδίδει και κανάλι της Αλβανίας, με παρουσιάστρια χωρίς σουτιέν και τα μισά βυζιά φόρα παρτίδα στην κάμερα. Αθλιότητες.
Κάποια στιγμή θα γινόταν μόδα. Παραλίγο. Τι να κάνουμε για να αυξήσουμε τη τηλεθέαση και σε κάποιες χώρες της Λατινικής Αμερικής και μετα Βουλγαρίες, Πολωνίες το πράμα έφθασε στα άκρα. ''Γυμνές ειδήσεις''. Ξεβράκωτα νέα. Η παρουσιάστρια του Naked News, όπως έτσι ονόμασαν το δελτίο ειδήσεων, ήταν «κανονικά» στη θέση της, στο στούντιο, και εκφωνούσε τι είχε συμβεί στον κόσμο όπως την γέννησε η μάνα της. Χωρίς να φοράει ούτε σλιπάκι.
Τελικά η ιδέα δεν ήταν... σέξυ, ήταν γελοία και αποκρουστική. Δεν έγινε μόδα, ευτυχώς. Η γυμνή δημοσιογράφος με το θράσος να λέει χωρίς ρούχα την είδηση για τη συμπλοκή εργαζομένων διαδηλωτών με αστυνομικούς, τον πνιγμό λαθρομεταναστών, τον εκτροχιασμό ενός τραίνου.
Λίγο-πολύ έμοιαζε με τον Τσίπρα που χωρίς γραβάτα, με ξεκούμπωτο λαιμό, καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τους ''ξενέρωτους'' κοστουμάτους της Ευρώπης για να πετύχει καλή συμφωνία.
Στη φώτο η Αλβανιδα  ''δημοσιογράφος'' στα Τίρανα, με ξεκούμπωτη μπλούζα από το λαιμό μέχρι την κοιλιά και αποκαλυπτικό το πλούσιο στήθος της λέει το Δελτίο Ειδήσεων. Γυφτιά.
Διαβαστε ακομα: