ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ

 
Πολύ δυνατή γυναίκα. Μιλάει το παρελθόν της. Πετυχημένη τραγουδίστρια, τεράστια καριέρα στο τραγούδι και με Όσκαρ ως ηθοποιός. Από τα 21 της γυρίζει ταινίες. Η προσωπικότητα. Μια γυναίκα, της οποίας το βιβλίο της ζωής της είναι ατέλειωτο. Σε περιπέτειες, όχι μόνο σεξουαλικές. 
 
 
Η 76χρονη Cher, που μόλις πριν λίγα χρόνια, είχε φτάσει να μετράει μέρες, οι γιατροί δεν της έδιναν ούτε μήνες να ζήσει κι άλλο. Αυτή, όμως, ποτέ δεν το έβαλε κάτω, εννοώ στο σεξ. Αφήνω στην άκρη τον έρωτα. Όλοι παριστάνουν τον... ερωτευμένο, όταν κάνουν νέα σχέση.
 
 
Μου κάνει εντύπωση και το σημειώνω. Η Σερ βγήκε στα ίσα στο μπαλκόνι και απολογείται επειδή καψουρεύτηκε ένα τεκνό, έναν πονηρό αραπάκο, 40 χρόνια μόνο πιο μικρό της. Κοντά ένα χρόνο βγαίνει με τον γκόμενο κι όταν έγινε γνωστό το σκάνδαλο η κυριά το δικαιολόγησε σαν Κατίνα της γειτονιάς.
 
 
''Αυτός με κυνήγησε..., αυτός είναι το αφεντικό στη σχέση μας... , αγαπιόμαστε... ''. Αυτά τα παραμυθάκια λέει η κυρία, που βέβαια δεν τα μασάει και η ίδια. Περπατάει στα 77, έχει διαφορά ηλικίας με τον τσογλανάκο όση θα μπορούσε να ήταν εγγονός της, και δεν ντρέπεται όχι για τη... σχέση της όσο γι' αυτά τα σάπια που λέει.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΣΤΑΡ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ