Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ

 
Ρώτησαν έναν ηθοποιό ποια είναι η γνώμη του για όλα όσα λέγονται δεξιά κι αριστερά σχετικά με την πολυμεταχειρισμένη υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη. Όλα όσα τρομερά και φρικτά τον κατηγορούν. Και ποιος είμαι εγώ, είπε ο ηθοποιός, για να πω τούτο και το άλλο για τον Φιλιππίδη. Να τον ''αθωώσω'' ή να τον ''καταδικάσω'', μάλιστα όταν η υπόθεση έχει φτάσει στη δικαιοσύνη.
Είναι δημοσιογράφος, είναι καλλιτέχνης, ό,τι είναι, ας βγάλει τον σκασμό. Αυτή είναι η σωστή στάση. Να μη λέει τίποτα. Να κρίνει όπως γουστάρει, αλλά να κρατάει τη γνώμη του για πάρτη του. Ας την εκφράζει στην παρέα του, μέχρι εκεί, όχι δημόσια.
Μοιάζει με τα λαϊκά δικαστήρια στο ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί καταδικάζουν χωρίς να δικάζουν παίκτες, προπονητή και μεγαλομέτοχο. Δεν βγαίνει τίποτα με τα λαϊκά δικαστήρια. Τίποτα καλό για το ποδόσφαιρο και για την ομάδα. Μιλάει ο θυμός, το γαμώτο. Η τύφλα, δηλαδή.
Ένοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης; Θα μας το πει ο δικαστής, όχι ο εισαγγελέας δημοσιογράφος. Καμιά φυλλάδα και καμιά εκπομπή. Κανένας που ''καταθέτει'' υπέρ ή κατά του Φιλιππίδη, μπροστά στις κάμερες.  
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑ ΝΑ ΜΗ... ΓΙΝΕΤΑΙ