ΣΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ

 
Φωτογραφίζεται ημίγυμνη και τις μοιράζει στα μέσα. Σε στάσεις προκλητικές. Γιατί το κάνει η κοπέλλα; Πόρνη δεν είναι και ως εργάτρια του σεξ που λένε οι κουλτουρίάρηδες, θα την δικαιολογήσει ο καθένας διότι ψάχνει πελάτες. Πελάτες έχει κι αυτή, κάποια άτομα της πλάκας που την ''ακολουθουν'' Χρειάζεται να τους ταίζει, να τους τροφοδοτεί με την όποια καθημερινή της δραστηριότητα. 
Τον έχει φεγγαρίσιο, ζουμπουρλίδικο, στρογγυλό και τουρλωτό και τον επιδεικνύει η κυρία αχλαδόκωλη. Καπούλια πρώτα, το μεγάλο της προσόν. Ο καθένας, άλλωστε, που κάνει την ίδια δουλειά βγάζει στη βιτρίνα του το καλύτερο του. Άλλη το στήθος της, άλλη το χαμόγελο της, άλλη τον νέο γκόμενο. Ν δείξει ότι γκομενικά μετράει. Η εν λόγω κυρία επιμένει στους γλουτούς της.
 
Διαθέτω, σου λέει, πισινό υψηλής αισθητικής αξίας, δυο καρπούζια ορεκτικής σφαιρικότητας. Αδύνατη είναι η περιγραφή της σούφρας της, όπως άλλωστε κάθε γυναικεία, είτε είναι σαγηνευτικά στενή, είτε ελκυστικά ψυλοχαλαρή. Στο φινάλε δεν είναι εύκολο να φωτογραφηθεί το σκοτεινό σπήλαιο.
Πάντως, να ομολογήσουμε πως είναι σεμνή η εν λόγω κυρία που, έστω και σε φάσεις με φώτο όχι καλλιτεχνικές, εκθέτει τη γύμνια του κορμιού της. Όχι σαν κάποιες άλλες που ποστάρουν στο instagram με σέξυ πόζες, ξεκουμπωμένο το φόρεμά, και προσποιούνται ότι πλησιάζουν σε οργασμό.
Στη φώτο η σύζυγος του γνωστού Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια Τραμπ.
Διαβαστε ακομα: