ΔΕΝΕΤΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΗ, ΣΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΚΟΛ

 
Βάζει τη γκολάρα ο Ρονάλντο ή Μέσι και ο Εμπαπέ και παίρνει το όσκαρ ο σπήκερ! Ρεσιτάλ ο παίκτης, ρεσιτάλ και ο μικροφωνάκιας. Αμέ! Ο καθένας κάνει το δικό του παιχνίδι.
Αυτό περιμένει ο επαγγελματίας σπήκερ. Τη μεγάλη φάση, το απρόοπτο, το αναπάντεχο. Να δείξει την κλάση του. Να κλέψει την παράσταση. Να κερδίσει τους τηλεθεατές. Να τους κάνει να βιώσουν την παρακολούθηση του αγώνα όσο γίνεται αλησμόνητη. 
Στα δικά μας,  Ακόμα και σε μια απίθανη φάση, ολότελα φανταστική και προσωπική, στο ελληνικό πρωτάθλημα ο εκφωνητής επιτόπου θα έδινε εξετάσεις για σπήκερ κηδείας. Ανίκανος είναι να εκστασιαστεί ο ίδιος, να εμπνευστεί από την ποδοσφαιρική ποίηση αλλά και να μεταδώσει το θαυμασμό του στους τηλεθεατές. Κι αν δείξει ενθουσιασμό, αυτός θα είναι ψεύτικος, καθόλου αυθόρμητος, επαγγελματικός, θεατρικός.  
Τι κάνει ο Έλλην σπήκερ; Βγάζει πρώτα το χαρτάκι από την τσέπη, να μας δώσει την πληροφορία ότι αυτό ήταν το 17ο ή το 23ο γκολ του σκόρερ φέτος στην Ευρώπη, και το τέταρτο ή το έκτο του στα δίκτυα της αντίπαλης ομάδας. 
Διαβαστε ακομα:

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ