ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΟ... ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ

 

Η Μαρίκα Κοτοπούλη (1887 – 1954), η τεράστια ηθοποιός ήτανε κακάσχημη. Όχι μόνον! Και κοντή. Όχι μόνον! Ουδεμία θηλυκότητα επάνω της. Κάτι να τραβάει τον αρσενικό. Στο κρεβάτι, όμως, ήταν μπαρούτι. Και γαμώ τη σεξουαλικότητα της. Θύμα των ναρκωτικών, αλλά στο σεξ ήταν η απόλυτα εξαρτημένη. Μανιακή.

Παθιαζότανε αυτή η άσχημη γυναίκα, λέμε για την Κοτοπούλη, όταν αντίκρυζε όμορφη γυναίκα. Δεν κρατιότανε. Γνωστό ότι είχε γκόμενες διάσημες Ελληνίδες, μερικές από τις οποίες στη συνέχεια κοπιάρανε το ίδιο τζιβιτζηλίκι μ’ άλλες νεαρώτερες ηθοποιούς. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα, ποιος ο λόγος.

 

Με την ευκαιρία. Υπολογίζεται ότι ο άνθρωπος που στην Αθήνα τα τελευταία 40 χρόνια έχει πάει με τις περισσότερες γυναίκες είναι... γυναίκα, όχι άνδρας. Μια πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Μ’ αρέσουν οι γυναίκες εκμυστηρεύθηκε η σούπερ σέξυ 22χρονη Βραζιλιάνα της φωτογραφίας μας. Όχι πως δεν πάει με άντρα. Είναι, δηλαδή, μια δηλωμένη bi, μια bisexual, στα ελληνικά αμφιλοφυλόφιλη. Γουστάρει και άνδρες, και γυναίκες. Μοντέλα το κορίτσι, μας είναι αδιάφορο το όνομα της, δεν αποκλείεται να πουλάει παραμύθι ότι κάνει κέφι γυναίκες. Είμαστε σε εποχή που κερδίζει δημοσιότητα όποιος πει κάτι εξαντρικ και δεν τον [παρεξηγεί κανείς. 

 

Ψάχνονται τα θηλυκά να γίνουν γνωστές, να ακουστούν, να προκαλέσουν την προσοχή. Κι αν χρειαστεί δεν κωλώνουν σε τίποτα προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δημοσίευση μιας πόζας τους σε… καλλιτεχνικό περιοδικό. Δεν αποκλείεται, όμως, η Βραζιλιάνα να λέει την αλήθεια, να είναι πράγματι μπάυ. Είναι της μόδας σήμερα. Σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες, λίαν προσεχώς το σεξ παγκόσμια θα κλιμακωθεί σε δυο ταμπλώ. Στο λεσβιακό και στην ανταλλαγή συζύγων.

Διαβαστε ακομα:

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο LAKIS GAVALAS