ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ

 
Να το ξεκαθαρίσουμε χωρίς ίχνος εμπάθειας. Λίγο πολύ όλοι οι βασιλιάδες, σημερινοί και χθεσινοί, νυν και πρώην, είναι συγγενείς και έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στην κηδεία του Κωνσταντίνου Β'. Υπάρχουμε κι εμείς, όσο κι αν μας έδειξε την πλάτη της η Ιστορία, κι εμείς υποχρεωθήκαμε να την γυρίσουμε την πλάκα, όσοι συνεχίζουν να βασιλεύουν είναι ευνουχισμένοι, διότι στην πραγματικότητα δεν έχουμε εξουσία.
Αυτή είναι η ουσία της παρουσίας των... γαλαζοαίματων στην κηδεία του τέως. Δεν ήρθε το βασιλικό συγγενολόι για να πενθήσει τον Κωνσταντίνο, όσο να δώσει το ''μήνυμα'' της σεμνής παρουσίας  και του σεβασμού στη δημοκρατία.
 Όλο αυτό το νταβαντούρι που έχει προκύψει από τη στιγμή κιόλας του θανάτου του τέως, όλη αυτή η αδικαιολόγητη δημοσιότητα είναι μια ανοικτή προπαγάνδα υπέρ της βασιλείας. Του νεκρού θεσμού της βασιλείας. Αυτή είναι η αλήθεια του πράγματος. Κι αυτή η σημείωση ισχύει έστω κι αν όλα είναι αθώα, με καμιά σκοπιμότητα δεν ''αγκάλιασαν'' επικοινωνιακά τα μμε το γεγονός του θανάτου του τέως.
Διαβαστε ακομα:

ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ 'ΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΓΛΑΣΤΡΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ