ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

 
Ο άνδρας Πικέ άρχισε να πηγαίνει μ' άλλες γυναίκες και επόμενο η σύζυγος να μην ανεχτεί τέτοια συμπεριφορά. Όταν, μάλιστα, η σύζυγος είναι η Σακίρα, όχι όποια κι όποια, αλλά δυνατό προϊόν της μουσικής βιομηχανίας. Παγκόσμια περίπτωση η κυρία, άλλο ότι είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη από τον πρώην ποδοσφαιριστή.
Να, οι στίχοι του τραγουδιού που σκάρωσε η Κολομπιάνα για να πει τον πόνο της. Με μπηχτές παγκοσμίως και δημοσίως και τραγουδιστικώς, για το κακό που την βρήκε από τον ερωτιάρη Ζεράρ Πικέ (φώτο):
Δεν σου κρατάω κακία, μωρό μου
Σου εύχομαι όλα τα καλά 
Με την αποκαλούμενη αντικαταστάτρια μου
Δεν ξέρω καλά τι συνέβη μ΄ εσένα
Συμπεριφέρεσαι περίεργα 
Και δεν μπορώ να σε αναγνωρίσω.
Αξίζω όσο δυο 22άρες.
Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Τwingo.
Αντάλλαξες ένα Rollex για ένα Casio.
Είσαι τόσο ενθουσιασμένος, κόψε ταχύτητα
Τόση ώρα στο γυμναστήριο
Αλλά ίσως πρέπει να δουλέψεις
Και στο μυαλό σου περισσότερο.
Και η κονόμα, κονόμα. Τρία καθαρά εκατομμυριάκια έκανε στη μπάζα η απατημένη 45χρονη λατίνα με τούτο το αφελές ποπ τραγουδάκι, που επιτόπου έγινε Νο 1 στα charts και viral σ' όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Σε δυο μέρες μόνο στο YouTube 135 εκατομμύρια θεάσεις. Έχουμε τα προσωπικά μας, ο σύζυγος μας κερατώνει με γκόμενες μισής ηλικίας απ' εμάς, αλλά η δουλειά, δουλειά, το τραγούδι, τραγούδι. Και άμα λάχει βγάζουμε τη χολή μας στην πεθερά που ποτέ δεν μας έκανε κέφι η κακιασμένη. Η παραπονιάρα για το κέρατο του Πικέ Σακίρα, μετά την επιτυχία του τραγουδιού, άπλωσε ένα ομοίωμα μάγισσας στο μπαλκόνι της που βλέπει κατ' ευθείαν απέναντι από το σπίτι της μάνας του Πικέ. 
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ