ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 145 ΠΑΚΕΤΑ

 
Ο ηθοποιός που είναι συμπαθής, τουλάχιστον σε μένα, ακόμα κι αν παίζει στο σινεμά ρόλο κακού. Στην ταινία ερμηνεύει ήρωα αντιπαθητικό, και παρ' ό,τι είναι πολύ καλός στη δουλειά του, δεν τον αντιπαθείς. Ο Λίαμ Νίσον είναι αυτός και κάνουμε λόγο για πάρτη του και για τα 145 εκατομμύρια δολάρια στην τσέπη του. Αυτό είναι το ποσό που έχει  στην άκρη, μετά από 45 χρόνια καριέρας. Μεγάλο ή μικρό το κομπόδεμα του;
Ο κινηματογράφος του έδωσε αυτά τα έσοδα, πολλά ή λίγα. Το ζήτημα είναι πως διαχειρίστηκε τα προσωπικά του οικονομικά. Ένας άλλος στη θέση του θα είχε περισσότερα ή λιγότερα. Τι συμβαίνει συνήθως με τους πετυχημένους. Εκείνους που χρόνια έχουν το καλό αστέρι να τους ευλογεί; Κονομάνε και δεν δίνουν αξία στα φράγκα. Στο φινάλε γιατί να δώσουν; Δόξα στον Αλλάχ δεν έχουν σταματήσει οι προσφορές εργασίας στον τομέα του. Ο 71χρονος Βορειοϊρλανδός έχει λάβει μέρος σε 98 φιλμ, από τα 26 του, όταν τότε είχε την πρώτη του συμμετοχή σε ταινία.
Παίδαρος, 1 μ. και 93, ήθελε να γίνει πυγμάχος, αλλά γρήγορα τον έπιασε το μικρόβιο του ηθοποιού. Η γυναίκα του, κόρη της Βανέσα Ρεντγκραίηβ, η Αγγλίδα ηθοποιός Νατάσα Ρίτσαρτσον πέθανε το 2009 σε ηλικία 46 χρονών, μετά από χιονοδρομικό ατύχημα. Ο Λίαμ Νίσον δεν ξαναπαντρεύτηκε και διατηρεί κλειστά τα χαρτιά στην προσωπική του ζωή. Έχει πάει με αρκετές γυναίκες, αλλά ποτέ, καμιά σχέση του δεν έγινε πρωτοσέλιδη. 
Διαβαστε ακομα:

''ΣΚΑΣΕ ΚΑ ΚΟΛΥΜΠΑ'' ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ